Αυτή η πινακίδα STOP δεν λέει να στεριώσει


Θυμάστε την πινακίδα STOP ήταν πεσμένη στο έδαφος για πάνω από ένα μήνα; Ε, λοιπόν τώρα εξαφανίστηκε!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο αναγνώστης του DeltaNews.eu, Πετρίδης Σταύρος, επικοινώνησε με την DeltaNews.gr και μας ενημέρωσε για την πεσμένη πινακίδα STOP. Συγκεκριμένα, στην συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Παπάγου στη Σίνδο, η πινακίδα STOP δεν είχε αντικατασταθεί μετά από τροχαίο. Ήτα για πάνω από ένα μήνα πεσμένη στο έδαφος.

Σύμφωνα με την με τον κ. Πετρίδη τη Μεγάλη Παρασκευή, είχε γίνει τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο το ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την πινακίδα STOP με αποτέλεσμα η πινακίδα να πέσει.  Για ένα και πλέον μήνα πινακίδα ήταν πεσμένη στο έδαφος χωρίς να την αντικαθιστά ή επιδιορθώνει κανένας. Μετά την δημοσίευση του σχετικού άρθρου από την DeltaNews.gr η πινακίδα τοποθετήθηκε και έτσι η διασταύρωση απέκτησε ξανά την προβλεπόμενη σήμανση.

Μετά από έργα του ΟΤΕ η πινακίδα έχει εξαφανιστεί

Πριν λίγες μέρες συνεργείο του ΟΤΕ έκανε κάποιες εργασίες στο συγκεκριμένο σημείο. Χρειάστηκε να αφαιρέσουν την πινακίδα από το σημείο όπου βρισκόταν για να μπορέσουν να σκάψουν στο σημείο εκείνο. Τώρα το μόνο που έχει μείνει στο σημείο είναι μια τρύπα στο πεζοδρόμιο. Η πινακίδα STOP όπως αφαιρέθηκε έτσι και έπαψε να υπάρχει.

Αλήθεια ποίος έχρισε τους υπαλλήλους του ΟΤΕ συγκοινωνιολόγους; Ποίος τους όρισε ότι αφού αφαιρέσουν μια πινακίδα από τον δρόμο δεν οφείλουν να την επανατοποθετήσουν;

Με την πινακίδα να μην τοποθετείτε ο κίνδυνος να γίνει ακόμα ένα νέο ατύχημα μεγαλώνει, σε ένα σημείο που εκ των πραγμάτων είναι επικίνδυνο και έχουν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα κατά το παρελθόν.

pinakida-stop-trypa-ote-full