Αυτή η πινακίδα STOP πότε θα αντικατασταθεί;


*Ενημέρωση: Μετά την χθεσινή δημοσίευση της φωτογραφίας με την πεσμένη πινακίδα, στην σελίδα μας στο facebook και πριν προλάβουμε καλά καλά να το δημοσιεύσουμε και στην ιστοσελίδα μας, σήμερα Δευτέρα 30/05 συνεργείο μετέβη στο σημείο και επιδιόρθωσε την πινακίδα!

Η φωνή σας έχει δύναμη! Στείλτε μας όσα πέφτουν στην αντίληψη σας! Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας εδώ.

 

Όπως μας ενημέρωσε ο αναγνώστης του DeltaNews.eu, Πετρίδης Σταύρος, στην συμβολή οδών Παύλου Μελά και Παπάγου στη Σίνδο, η πινακίδα STOP δεν έχει αντικατασταθεί μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με την με τον κ. Πετρίδη τη Μεγάλη Παρασκευή, πριν ένα και πλέον μήνα, έγινε τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο το ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την πινακίδα STOP με αποτέλεσμα η πινακίδα να πέσει. Ένα μήνα μετά και αφού έχουν ενημερώσει τον Δήμο η πινακίδα είναι ακόμα πεσμένη στο έδαφος με αποτέλεσμα οι οδηγοί που διέρχονται από το σημείο να μπαίνουν σε μεγαλύτερο κίνδυνο καθώς δεν υπάρχει η απαιτούμενη πινακίδα STOP.

Με την πινακίδα πεσμένη στο έδαφος ο κίνδυνος να γίνει ακόμα ένα νέο ατύχημα μεγαλώνει, σε ένα σημείο που εκ των πραγμάτων είναι επικίνδυνο και έχουν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα κατά το παρελθόν.

pinakida-stop-sto-edafos-sindos-full

image(1)