ΟΑΣΘ: Κανονικά τα δρομολόγια έως την ερχόμενη Δευτέρα


Την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσει, το Δ.Σ. του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΘ για να αποφασίσει εάν θα συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι με κύριο αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων για τον μήνα Ιούνιο.

“Εάν δεν υπάρξουν νεότερα θα γίνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, όπου θα παρθούν αποφάσεις για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ή αν υπάρχουν εξελίξεις να σταματήσουμε την κινητοποίηση. Πρέπει να τονίσουμε για άλλη μία φορά, πως είναι αδιανόητο για εμάς, εδώ και 45 ημέρες να δουλεύουμε και να μην πληρωνόμαστε. Αυτή η διαδικασία είναι χρόνια τώρα, βέβαια κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει” δήλωσε στο Πρακτορείο 104,9 FM, ο πρόεδρος του Συνδικάτου, Δημήτρης Τσερμενίδης, μιλώντας στην εκπομπή “ΑΠΕριττα”.

“Ο ΟΑΣΘ, με τη λογική που πάει καταρρέει, θα γίνει στάση πληρωμών, το συνολικό χρέος του Ελληνικού Δημοσίου απέναντι στον Οργανισμό ξεπερνάει τα 130 εκατ. ευρώ” σημείωσε ο κ. Τσερμενίδης, προσθέτοντας ότι δε νοείται να κάνει κοινωνική πολιτική η κυβέρνηση με ανέργους, μαθητές, φοιτητές κ.λπ. “και να μην πληρώνει τα χρήματα για την πολιτική αυτή και να φτάνει τον Οργανισμό να καταρρεύσει οικονομικά”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ