82η Δ.Ε.Θ: Πρόγραμμα Συναυλιών


Ποιους τραγουδιστές/σχήματα περιλαμβάνει;

Κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα ανέβουν και φέτος στη σκηνή των Music Events της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η οποία θα φιλοξενήσει ένα πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα από τις 10-17 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στόχος της 82ης ΔΕΘ είναι να ικανοποιηθούν οι μουσικές προτιμήσεις όλων των ηλικιών. Κάθε βράδυ στις 21:30 στη μουσική σκηνή κάτω από το Τόξο της ΔΕΘ τα Music Events προσκαλούν τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης σε μία μεγάλη γιορτή.

10 Σεπτεμβρίου: Γιώργος Μαζωνάκης

11 Σεπτεμβρίου: Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης, σε μία σπάνια και ιδιαίτερα πρωτότυπη μουσική συνάντηση με τους αδελφούς Στρατάκη, ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα τιμηθεί από την ΔΕΘ-Helexpo ο τροβαδούρος της Κρήτης, Βασίλης Σκουλάς.

12 Σεπτεμβρίου: Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος

13 Σεπτεμβρίου: Γιώργος Νταλάρας και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

14 Σεπτεμβρίου: Χρήστος Νικολόπουλος μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου

15 Σεπτεμβρίου: Τάμτα μαζί με τις Μέλισσες και τους Playmen

16 Σεπτεμβρίου: Θα πραγματοποιηθεί το πάρτι της Δ.Ε.Θ και του MAD. Στο πλαίσιο του το MAD Color Youth έρχεται στην 82η ΔΕΘ εξοπλισμένο με εκατοντάδες λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα και UV Lights για να προσφέρει μία ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία μαζί με μερικούς από τους πιο hot Rappers και DJs της Ελλάδας

17 Σεπτεμβρίου: Σάκης Ρουβάς. Σε μία συναυλία αφιερωμένη στους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών. Η συναυλία αυτή των Music Events αποτελεί καρπό της συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΘ-Helexpo και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

 

Τις συναυλίες μπορούν να τις παρακολουθούν όλοι μόνο με το εισιτήριο της 82ης ΔΕΘ, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί το διάστημα 9-17 Σεπτεμβρίου.

 

Πηγή: thestival.gr