Ανοιχτή συζήτηση-ενημέρωση για το Φυσικό Αέριο σε Δημοτική Ενότητα Αξιού & Ανατολικό


Ο σχεδιασμός για την κατασκευή αγωγού και την παροχή φυσικού αερίου στην δημοτική ενότητα Αξιού και στην κοινότητα Ανατολικού, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης προσκαλεί τους φορείς τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του Αξιού και της κοινότητας Ανατολικού σε ανοιχτή συζήτηση – ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του έργου, στην πλατεία των Κυμίνων την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 6.00μμ.
Στην εκδήλωση θα δώσει το παρόν ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λεωνίδας Μπακούρας προκειμένου να ενημερώσει φορείς και πολίτες για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου και για την ημερομηνία έναρξης κατάθεσης των αιτήσεων σύνδεσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων των Νέων Μαλγάρων και των Κυμίνων με τον αγωγό Φυσικού Αερίου.
Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση του χρονοδιαγράμματος σύνδεσης της κοινότητας Ανατολικού με το δίκτυο Φυσικού Αερίου.
Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.
Στην εκδήλωση θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον Κορονοϊό.
Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Α.Ε με επιστολή της ευχαριστεί τη διοίκηση του Δήμου Δέλτα για τη διοργάνωση της εκδήλωσης η όποια όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της «θεωρούμε ότι συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών της περιοχής των Κυμίνων, των Μαλγάρων και του Ανατολικού για το φυσικό αέριο».