CBDWORLD τωρα και στη Wolt!


Στο πιο cool application που ήρθε και στη Θεσσαλονίκη!

To delivery του CBDWORLD εξυπηρετείται από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου από τη γνωστή εφαρμογή Wolt! https://wolt.com/el/grc/thessaloniki/restaurant/cbd-world

Η γνωστή εφαρμογή Wolt επεκτάθηκε πρόσφατα και στη Θεσσαλονίκη. Η Wolt έχει πάει ένα βήμα παραπέρα από το συνηθισμένο delivery, κάνοντας την εμπειρία όχι μόνο πιο ευχάριστη και ελκυστική, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο και τη διαδικασία της παραγγελίας σου. Η οπτική επαφή με τα προϊόντα, η εξαιρετική αισθητικά απεικόνιση είναι το πρώτο βήμα μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας που είναι πολύ ευχάριστη στη Wolt. Μάλιστα δίνει έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη παραγγελία που θα κάνει κάποιος.

Παράγγειλε τώρα ροφήματα και προϊόντα του CBDWORLD με ασφάλεια από τον καναπέ του σπιτιού σου, πλήρωσε με κάρτα και παρέλαβε γρήγορα, χωρίς έξοδα, στο σπίτι σου αποκλειστικά μέσω της Wolt! Που εγγυάται ασφαλείς πληρωμές. Ποιοτικά προϊόντα. Γρήγορη Παράδοση. Καθημερινές Προσφορές.

Ο πελάτης καθ’ όλη τη διάρκεια ενημερώνεται για το χρόνο παράδοσης, ενώ στην οθόνη του κινητού του βλέπει online το σημείο που βρίσκεται ο διανομέας.

Facebook page: Cbdworld-Cannabis Store

Website: www.cbdworld.gr

Instagram page: cbdworld_skg

Website: wolt.com/el/grc/thessaloniki/restaurant/cbd-world