Δήμαρχος Δέλτα:”Αρνητικά τα δείγματα στη Σίνδο-Συνεχίζουμε την επαγρύπνηση


Ανάσα ανακούφισης έδωσαν τα αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ μοριακής ανίχνευσης για κορονοϊό που υποβλήθηκαν υπάλληλοι και ένοικοι στο ξενοδοχείο στη Σίνδο μετά το κρούσμα που διαγνώστηκε σε υπάλληλο του ξενοδοχείου.

Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης που είναι σε διαρκή επικοινωνία με κλιμάκια του ΕΟΔΥ πληροφορήθηκε αυτή τη θετική εξέλιξη ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές για την εγρήγορση και την τοπική αστυνομία για την άρτια διαφύλαξη της καραντίνας στο ξενοδοχείο μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων των τεστ.
«Μέσα στη ραγδαία εξέλιξη του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη προέκυψε και ένα πολύ θετικό νέο για την περιοχή μας, με τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και όσους ζουν εκεί να διαγνώσκονται αρνητικοί στον κορονοϊό. Αυτό το νέο δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, αντίθετα πρέπει να μας κρατά σε εγρήγορση και να συνεχίσουμε όλοι μας να παίρνουμε μέτρα, να φοράμε μάσκες σε κλειστούς χώρους και όπου υπάρχει συνωστισμός και να ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ», τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης και υπογράμμισε ότι είναι πολύ σημαντικό στην περίοδο που διανύουμε να τηρήσουμε όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν προληπτικά για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

«Είμαστε ένας Δήμος που έχουμε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού αλλά και χιλιάδες πολίτες που μας επισκέπτονται καθημερινά από άλλες περιοχές καθώς έχουν εργασιακές ή εμπορικές σχέσεις με τις χιλιάδες επιχειρήσεις που φιλοξενούμε. Από την πλευρά μας ματαιώσαμε για προληπτικούς λόγους τις εκδηλώσεις σε όλο τον δήμο παρόλο που λαμβάνονταν όλα τα μέτρα προστασίας και οι προβλεπόμενες αποστάσεις, προκειμένου να συμβάλλουμε στην αναχαίτιση της πανδημίας», κατέληξε ο κ Ιωαννίδης.