Δράση καθαριότητας πραγματοποιήθηκε σε Κύμινα & Νέα Μάλγαρα


Με υπαλλήλους και μηχανήματα  από  όλες τις κοινότητες του δήμου Δέλτα έγινε σήμερα  συντονισμένη εξόρμηση καθαριότητας σε Κύμινα και Νέα Μάλγαρα σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια της περιοχής.

Οι υπάλληλοι της διεύθυνσης καθαριότητας τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας με μάσκες και γάντια, εξόρμησαν σε πάρκα, πλατείες, σχολεία,  πεζοδρόμια και δρόμους προκειμένου να κόψουν χόρτα και να συλλέξουν σκουπίδια και  μπάζα.

Η δράση εξελίχθηκε ταυτόχρονα στις δύο κοινότητες και στην αερογέφυρα των Νέων Μαλγάρων.  Στην εξόρμηση συμμετείχαν τρία JCB, τέσσερα φορτηγά και δύο τρακτέρ για την αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων και χόρτων από τους δρόμους, μια υδροφόρα για το πλύσιμο δρόμων και πλατειώνκαι στις δύο κοινότητες.

Η πρώτη συντονισμένη και ομαδική δράση σε Κύμινα και Νέα Μάλγαρα είχε σαν αποτέλεσμα να βελτιωθεί  η εικόνα των δύο περιοχών και να ενισχύσει το δυναμικό των υπαλλήλων που έχουν έδρα τα Κύμινα και τα Νέα Μάλγαρα. Η δράση θα συνεχιστεί και αύριο.

«Η δημοτική ενότητα Αξιού είναι μια τεράστια έκταση που εδώ και πολλά χρόνια δεν καθαρίστηκε ολοκληρωτικά. Παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό προσπαθούμε να καταφέρουμε την βελτίωση της εικόνας της περιοχής. Η δράση αυτή ήταν ενδεικτική για το πώς πρέπει να συνεχίσουμε για την ολική καθαριότητα της περιοχής. Οι υπάλληλοι υπερέβαλλαν εαυτούς και παρά τη ζέστη κατάφεραν να φέρουν σε πέρας τον σχεδιασμό που εκπονήσαμε για τις κοινότητες των Κυμίνων και των Νέων Μαλγάρων. Είναι εντολή του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και επιθυμία της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, να αλλάξουν όψη όλες οι περιοχές του δήμου Δέλτα» τόνισε ο  Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης.

Την εξόρμηση καθαριότητας σε Κύμινα και Νέα Μάγλαρα επιτήρησε και ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης  και χωρικός Αντιδήμαρχος Αξιού, Φάνης Αλμπάνης που υπέδειξε τα πιο δύσκολα σημεία στα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας.