Έλαμψε η Αθηνά Πήττα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2019


Η νεαρή αθλήτρια ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στην κατηγορία της.

Η Αθηνά Πήττα έκλεψε τις εντυπώσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2019.

Η νεαρή αθλήτρια από τη Σίνδο κατέκτησε την 1η θέση στο μονό, τη 2η στα διπλά και την 1η θέση στα μικτά-διπλά στη κατηγορία των 14 ετών.

Ειδικότερα η Αθηνά Πήττα (Α.Ο.Α Σταυρούπολης Ίφιτος) ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια, κατακτώντας τους τίτλους στα μονά και στο μεικτό διπλό. Στο ταμπλό των μονών μάλιστα, δεν έχασε κανένα σετ, ενώ στον τελικό πήρε τη νίκη απέναντι στη νεαρή Άρτεμις Ασλανισβίλι (Α.Ο.Α Αστέρας Θεσσαλονίκης), με 6-2, 6-2.

Στο μεικτό η Πήττα συνεργάστηκε με τον Αχιλλέα – Ραφαήλ Κουσαρίδη (Μ.Γ.Σ Απόλλων Καλαμαριάς). Οι δύο νεαροί αθλητές, χωρίς επίσης να χάσουν κανένα σετ, κέρδισαν τον τίτλο, ενώ στον τελικό επιβλήθηκαν με 6-2, 6-3, των, Ιωάννη Κουτσογιάννη (Ο.Α Μαγνησίας) και Κορνηλία Ρήγα (Φθιωτικός Ο.Α).

Στα διπλά των κοριτσιών την πρώτη θέση κέρδισαν οι, Ελένη Κατανταλή (Α.Ο Τατοϊου) και Νικολέτα Παρετζόγλου (Ο.Α Πετρούπολης), έπειτα από νίκη που πέτυχαν απέναντι στις, Αθηνά Πήττα και Νικολέτα Ανεσιάδου (Α.Ο.Α Στραύπολης Ίφιτος), με 7-5, 6-4.

Από την πλευρά μας να δώσουμε συγχαρητήρια στην Αθηνά και να τις ευχηθούμε παρόμοιες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

 

* Ευχαριστούμε τον Γιάννη Πήττα, πατέρα της Αθηνάς για την αποστολή των πληροφοριών και της φωτογραφίας.