Επιχείρησαν να κλέψουν καλώδια της ΔΕΗ στον Γαλλικό και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ


Διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ για παράβαση του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού επιβλήθηκε από την αστυνομία σε δύο άτομα που συνελήφθησαν ενώ επιχειρούσαν να κλέψουν καλώδια της ΔΕΗ, στην περιοχή του Γαλλικού.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία, σημειώθηκε, χθες, Πέμπτη 26 Μαρτίου, το απόγευμα, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Αθηνών στο ύψος του Γαλλικού ποταμού. Οι δυο άνδρες, ηλικίας 34 και 25 ετών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να αφαιρούν τα χάλκινα καλώδια, που βρίσκονταν υπόγεια, από κολώνα και ΚΑΦΑΟ της ΔΕΗ. Από έλεγχο που τους έγινε προέκυψε ότι δεν είχαν στην κατοχή τους τα απαραίτητα έγγραφα για να δικαιολογήσουν την έξοδό τους από το σπίτι αλλά ούτε και ταυτότητες που να πιστοποιούν ποιοι είναι, γι αυτό και τους βεβαιώθηκε πρόστιμο 150 ευρώ στον καθένα. Οι δύο άνδρες αναμένεται να οδηγηθούν, σήμερα, στον εισαγγελέα.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρει: Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης απογευματινές ώρες χθες (26-03-2020) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, ύψος Γαλλικού ποταμού, δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 25 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ορειχάλκινα καλώδια που βρίσκονταν υπογείως κολώνας και καφάο.