Με επιτυχία στέφθηκε η θεατρική παράσταση "Ένας Αιώνας Καλοχώρι"


Ο Πολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Καλοχωρίου ανακήρυξε το έτος 2016 ως επετειακό για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του οικισμού του Καλοχωρίου. Ως κύρια εκδήλωση και υψίστης σημασίας για το σύλλογο οργανώθηκε μια μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο “Ένας Αιώνας Καλοχώρι”. Η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών παρουσία πληθώρας κόσμου, το θέατρο ήταν γεμάτο, η παράσταση ήταν sold out από με το που ανακοινώθηκε.

Ηθοποιοί ανέλαβαν τα μέλη του συλλόγου και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη παράσταση η οποία παρουσίαζε τα 100 χρόνια ιστορίας του Καλοχωρίου. Παρουσιάστηκαν όλες οι σημαντικές στιγμές του Καλοχωρίου, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός που άνθησε, καθώς και κρίσιμες για τον τόπο στιγμές, όπως η εκκένωση από τη μεγάλη πυρκαγιά των διυλιστηρίων.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβας ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Καλοχώρι και τους κατοίκους, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων το Καλοχώρι ως το πιο όμορφο μέρος της Μητρόπολης μας.

Παρόντες επίσης ήταν οι βουλευτές της Β’ Εκλογική περιφέρειας κ. Αρβανιτίδης Γεώργιος από την Δημοκρατική Σράταξη και ο κ. Αναστασιάδης Σάββας από την Νέα Δημοκρατία, ο δήμαρχος Δέλτα κ. Φωτόπουλος Ευθύμιος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιουτίκας Κωνσταντίνος καθώς και μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Δέλτα.

 

Ακολουθεί εκτενές φωτογραφικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση καθώς και το βίντεο χαιρετισμός του δημάρχου.

 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Τις παρακάτω φωτογραφίες μας τις έστειλαν αναγνώστες και ορισμένες είναι από την επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook.

image

image