Έρχεται το 6ο Armonia Cup στη Σίνδο


Πότε ξεκινά και πόσο θα διαρκέσει;

Για έκτη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στη Σίνδο το Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Armonia Cup, από 1 έως 3 Μαρτίου 2019, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σίνδου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, του Δήμου Δέλτα και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το αγωνιστικό κομμάτι σε όλες τις κατηγορίες θα εξελίσσεται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 20.00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Το Σάββατο στις 7.00 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση των προγραμμάτων της Εθνικής Ομάδας Ανσάμπλ Νεανίδων και στις 9.00 μ.μ. της αντίστοιχης των Γυναικών.

Φέτος οι συμμετοχές αθλητριών ξεπέρασαν τις 400 και προέρχονται από 59 συλλόγους από την Κύπρο, τη Βουλγαρία, την Ιταλία, τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, τη Λιθουανία και φυσικά από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

«Είναι μια κορυφαία διασυλλογική αθλητική διοργάνωση, μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού την οποία φιλοξενεί ο Δήμος Δέλτα. Η διοίκησή μας από την πρώτη στιγμή ενθαρρύνει και υποστηρίζει με κάθε τρόπο κάθε προσπάθεια δυναμική και εξωστρεφή στο χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού. Είναι σημαντικό ότι ξεκινά από τους ανθρώπους του τόπου μας κι έχει αποκτήσει πανελλαδική αναγνώριση και διεθνή χαρακτήρα με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών. Το επίπεδο Διεθνούς Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Armonia Cup είναι ιδιαίτερα υψηλό και θα ήθελα να συγχαρώ γι’ αυτό τους διοργανωτές και να προσκαλέσω όλους να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών και ένα θέαμα υψηλού επιπέδου. Πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου ότι ο αθλητισμός είναι ένα εργαλείο για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Θ. Φωτόπουλος.

Η διοργάνωση που προάγει το πάθος για την ρυθμική γυμναστική, φέρνοντας αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υπόσχεται ένα τριήμερο γεμάτο μουσική και ρυθμό, γεμάτο συγκινήσεις που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να χαρίσει.

Καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των αγώνων με live streaming, το link του οποίου θα είναι αναρτημένο στη σελίδα Facebook του Δήμου Δέλτα και του A.Σ. Αρμονία Δήμου Δέλτα.