Φοιτητής δέχεται απειλές από μέλος φοιτητικής παράταξης στο Α.Τ.Ε.Ι Σίνδου


Τι καταγγέλλει;

Απειλές κατά της ζωής και της σωματικής του ακεραιότητας καταγγέλλει ότι δέχθηκε από μέλος φοιτητικής παράταξης, φοιτητής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος στη Σίνδο (πρώην Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης) μιλώντας στην ThessNews.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος ο φοιτητής (δεν θέλησε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του φοβούμενος αντίποινα), το περιστατικό σημειώθηκε στις 25 Οκτωβρίου λίγο μετά τις 10 το πρωί στο κυλικείο της σχολής Οικονομίας και Διοίκησης όπου και φοιτά.

«Πηγαίνοντας στο κυλικείο της σχολής μου μέλος της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με έβρισε χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος. Τον κοίταξα απλά και στη συνέχεια έφυγα αγνοώντας τον. Επιστρέφοντας από το κυλικείο ήταν στο ίδιο σημείο και μου είπε “αν με ξανά κοιτάξεις μαλ@@@σμένο θα δεις τι έχει να γίνει” και φυσικά αντέδρασα σε αυτό», λέει περιγράφοντας το περιστατικό.

«Τον ρώτησα “με απειλείς;” και μου απάντησε “ναι”»

«Πήγα προς το μέρος του ζητώντας του εξηγήσεις. Μου είπε ότι ξέρει πως δεν ψήφισα την παράταξη και  ότι βλέπει πως εναντιώνομαι στον τρόπο με τον οποίο δρα στην φοιτητική κοινότητα. Μου είπε να συμμαζευτώ γιατί αλλιώς θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Τον ρώτησα “με απειλείς;” και μου απάντησε “ναι”» συνέχισε μιλώντας στην ThessNews ο καταγγέλλων φοιτητής.

«Συνέχισα λέγοντας “τι θα μου κάνεις;” μου απάντησε “ό,τι μπορώ. Μπουνιές, κλωτσιές κλπ ξέρω και που μένεις”» προσθέτει.

Ο φοιτητής αναφέρει ότι του ζήτησε το όνομά του, ο οποίος όπως σημειώνει χαρακτηριστικά του το έδωσε «με πλήρη υπεροψία γελώντας λέγοντας μου “δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα”».

Ενημερώθηκαν άπαντες για το περιστατικό

Ο καταγγέλλων φοιτητής όπως υποστηρίζει ενημέρωσε όλους τους αρμόδιους για το περιστατικό.

«Έφυγα χωρίς να πω τίποτα. Απευθύνθηκα στον Πρόεδρο της σχολής, εν συνεχεία στην αστυνομία καθώς επίσης και στον εισαγγελέα υπηρεσίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης», λέει χαρακτηριστικά στη ThessNews.

Παράλληλα σημειώνει ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει και παρόμοια περιστατικά στον ίδιο πανεπιστημιακό χώρο στη Σίνδο.

 

Πηγή: thessnews.gr