Καθαρισμός υπόγειων κάδων στη Σίνδο


Οι υπόγειοι κάδοι στην κοινότητα της Σίνδου καθαρίστηκαν, απολυμάνθηκαν και παραδόθηκαν πάλι στους δημότες  προς  χρήση.

Συγκεκριμένα,  συνεργεία της Διεύθυνσης καθαριότητας  απολύμαναν τους  πέντε υπόγειους κάδους που βρίσκονται στο Συνεδριακό Κέντρο, δύο κάδοι,   έξω από τον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου  δύο κάδοι  και  στο Πάρκο Μπόσκου,  ένας  κάδος.

«Οι υπόγειοι κάδοι είναι  ένα ζωτικό στοιχείο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών  καθώς συντελούν στην υγειονομική αναβάθμιση της περιοχής. Για το λόγο αυτό έχουμε εκπονήσει πρόγραμμα συχνού καθαρισμού τους καθώς όπως διαπιστώσαμε  ότι από το 2015 που τοποθετήθηκαν δεν  έχουν  καθαριστεί », υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  Γιώργος Κυριακίδης  και  τόνισε ότι η υπηρεσία καθαριότητας συνεχίζει το έργο της για να παραμείνει καθαρός ο δήμος Δέλτα παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει ,με το μειωμένο προσωπικό που διαθέτει».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ζήτησε από τους επιχειρηματίες εστίασης που σήμερα ανοίγουν τα καταστήματα τους να ακολουθήσουν πίστα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και να πετάνε σκουπίδια και υπολείμματα μέσα σε κλειστές σακούλες απορριμμάτων.