Ο Αστερόκοσμος ανοίγει σήμερα τις πύλες του


Θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Με τη δημιουργία του πιο μεγάλου ανθρώπινου αστεριού, με πάνω από 1.000 Άη Βασίληδες, θα εγκαινιαστεί απόψε στις 17.00 το θεματικό πάρκο των Χριστουγέννων της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ «Αστερόκοσμος», που θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Το Χριστουγεννιάτικο αυτό θέαμα, σύμφωνα με την ΔΕΘ-Helexpo, θα διοργανωθεί και φέτος εντός των στεγασμένων εγκαταστάσεων του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου και θα δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς και μεγάλους φίλους του να απολαύσουν ένα υπερθέαμα, με ασφάλεια και προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Σε 23.000 τ.μ. βρίσκονται συγκεντρωμένα θεματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια και το πιο πλούσιο “Fun Park” με 16 παιχνίδια λούνα-παρκ και δύο παγοδρόμια, ενώ θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, παιχνίδια, επιδείξεις αγωνισμάτων και ακροβατικών, face painting, και συναυλίες, συνθέτουν μεταξύ άλλων το πρόγραμμα του «Αστερόκοσμου».

Σε σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo, τονίζεται ότι ο «Αστερόκοσμος» πραγματοποιείται υπό την διοργάνωση του Magic Park και προσφέρει με επτά ευρώ εισιτήριο απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και τις εκδηλώσεις του. Στην τιμή αυτή, περιλαμβάνεται απεριόριστη πρόσβαση στον «Αστερόκοσμο», ενώ σε κάθε πενταμελή οικογένεια το ένα μέλος έχει δωρεάν είσοδο.

Τα ΑΜΕΑ και τα παιδιά με ύψος κάτω του ενός μέτρου είναι δωρεάν, ενώ υπενθυμίζεται ότι παρέχεται δωρεάν πάρκιγκ εντός του εκθεσιακού κέντρου.

 

Πηγή: thessnews.gr