Περιστατικό θώπευσης με θύμα μια κοπέλα από 3 ανήλικους στην Σίνδο

Την θώπευσαν την ώρα που περπατούσε στον δρόμο

Περιστατικό θώπευσης με θύμα μια κοπέλα από 3 ανήλικους στην Σίνδο.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστρια του DeltaNews.gr, τρεις ανήλικοι την θώπευσαν την ώρα που εκείνη περπατούσε σε δρόμο της Σίνδου. Το περιστατικό έγινε χθες βράδυ, 3 Αυγούστου, στην οδό Αριστοτέλους, και η καταγγελία έγινε από την σελίδα του προσωπικού της προφίλ στο Facebook.

Συγκεκριμένα η αναγνώστρια αναφέρει ότι, την ώρα που εκείνη περπατούσε τρεις ανήλικοι, ηλικίας 14-17 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε ποδήλατα την προσέγγισαν και την θώπευσαν. Η κοπέλα κατάφερε να τους εντοπίσει σε άλλο σημείο στην Σίνδο και τους ακινητοποίησε. Ο ένας εξ αυτών τράπηκε σε φυγή. Και ενώ η κοπέλα κάλεσε την Αστυνομία και περίμενε να έλθουν στο σημείο, λίγη ώρα αργότερα γονιός ενός εκ των δραστών επικοινώνησε μαζί του στο κινητό του τηλέφωνο. Τότε ήταν που βρήκε ευκαιρία και μιλώντας η ίδια με τον γονιό, τους κάλεσε στο σημείο. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο σημείο οι γονείς των τριών ανήλικων.

Η κλήση της κοπέλας στην αστυνομία, δεν βρήκε ανταπόκριση. Μετά από πλέον 60 λεπτά η αστυνομία δεν είχε εμφανιστεί ακόμα στο σημείο. Ένδειξη το πόσο υποστελεχωμένο είναι το τμήμα της Σίνδου, όπου αδυνατεί να εξυπηρετήσει τα περιστατικά. Σήμερα το θύμα μετέβη μόνη της στο αστυνομικό τμήμα της Σίνδου για να προβεί σε κατάθεση.

Παρόμοια περιστατικά θωπείας με αυτό που ανέφερε και η αναγνώστρια μας, θα πρέπει να καταγγέλλονται άμεσα και να μην υπάρχει κανενός είδους ελαστικότητα με θέματα όπως αυτό.

Διαβάστε παρακάτω την δημοσίευση του θύματος όπως αυτή δημοσιεύθηκε στο facebook.com.