2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλάστρας: Ετικέτα eTwinning για το έτος 2023-2024


Με την Ετικέτα Σχολείων eTwinning τιμήθηκε το 2ο Δημοτικό Χαλάστρας για το έτος 2023-24.

Τα σχολεία e Twinning είναι επίσημα αναγνωρισμένα σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως πρότυπα για τη δράση e Twinning και συγκροτούν ένα δίκτυο πρωτοπόρων σχολείων που θα χαράξουν τη μελλοντική πορεία αυτής. Αποκτούν μεγάλη προβολή σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελούν μέρος μιας ειδικής ομάδας e Twinning για διαμοίραση βέλτιστων πρακτικών, συνεργασία και παρακολούθηση αποκλειστικών διαδικτυακών εκδηλώσεων.

Η τιμητική αυτή ετικέτα αποδόθηκε στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων στα οποία το σχολείο ανταποκρίθηκε μετά από αντικειμενική αξιολόγηση. Μόλις 4 δημοτικά σχολεία στην Δυτική Θεσσαλονίκη έλαβαν την Ετικέτα Σχολείων eTwinning, συμπεριλαμβανομένου και του 2ου Δημοτικού Χαλάστρας. Τα συγχαρητήριά της μας εξέφρασε η Σύμβουλος Εκπαίδευσης κ. Τοκμακίδου Ελπίς.

Το σχολείο δέχθηκε συγχαρητήρια επιστολή από τον Αναπληρωτή Περιφερειακό Διευθυντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμά Μπαχαράκη με το ακόλουθο μήνυμα:

«Ύστερα από την ανακοίνωση των σχολικών μονάδων στις οποίες απονεμήθηκε η Ετικέτα eTwinning Σχολείο 2023-2024 σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για το συλλογικό σας επίτευγμα. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ευόδωση των στόχων σας και δηλώνουμε την αμέριστη υποστήριξή μας.»

 

*Φωτογραφία Αρχείου

*Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλάστρας για την αποστολή των πληροφοριών