Καμπανιακός: Πρώτη νίκη στη Super League 2 με ανατροπή!


SUPERLEAGUE-2 / 2023-2024 / ΠΑΟΚ Β - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Η ομάδα της Χαλάστρας κατάφερε να πετύχει την μεγάλη έκπληξη της 2ης αγωνιστικής επικρατώντας με 3-2 του ΠΑΟΚ Β’ εκτός έδρας, παίρνοντας την πρώτη της νίκη στην Super League 2. Ο αγώνας ήταν γεμάτος φάσεις και γκολ με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να φεύγουν με το τρίποντο.

Στα του αγώνα ο Καμπανιακός ήταν η ομάδα που προηγήθηκε μόλις στο 3′ με τον Γαρύφαλλο. Ο ΠΑΟΚ Β’ όμως αντέδρασε και αρχικά ισοφάρισε με τον Τσοπούρογλου στο 19′ και πήρε το προβάδισμα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με τον Γκορντεζιάνι. Στο 63′ όμως και πάλι ο Γαρύφαλλος σκόραρε και ισοφάρισε για τον Καμπανιακό, με τον Τότσκα να κάνει το 2-3 στο 74′. Ένα σκορ που έμεινε ως το τέλος, καθώς στο 83′ η κεφαλιά του Δαρέλα σταμάτησε στο δοκάρι του Νικολακούλη.

Σκόρερ: 19′ Τσοπούρογλου, 45+2′ Γκορντεζιάνι. – 3′, 63′ Γαρύφαλλος, 74′ Τότσκα

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Νικολακούλης, Τασιούρας (83′ Παντεκίδης), Κιτσάκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Νινούα (83′ Ρούμνιαντσεβ), Γρόσδης (67′ Κωττάς), Δαρέλας, Τσοπούρογλου, Πανίδης (67′ Σμυρλής), Γκορντεζιάνι.

Καμπανιακός (Σαπάνης): Κασαπίδης, Προσκυνητόπουλος (46′ Π. Καθάριος), Μπούσης, Παπαστεριανός, Σαραβανίδης, Ν. Καθάριος (70′ Μανιός), Φροσύνης, Τότσκα, Πόζογλου (89′ Βοσκόπουλος), Γιουκούδης, Γαρύφαλλος (84′ Ταΐρης).

 

Με πληροφορίες από: gazzetta.gr