Καμπανιακός: Νίκησε την Κοζάνη & έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής


SUPERLEAGUE-2 / 2023-2024 / ΠΑΟΚ Β - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Μεγάλη νίκη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε ο Καμπανιακός. Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη επικράτησε με 1-0 της Κοζάνης και συνεχίζει να ελπίζει, καθώς έφτασε τους 26 βαθμούς και ανέβηκε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς αν κερδίσει τον αδιάφορο βαθμολογικά Ηρακλή εκτός έδρας, σώζεται ότι και να κάνει στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β’ η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Όσον αφορά την Κοζάνη δεν τα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς έμεινε στους 23 βαθμούς, ενώ δεν έχει και την ισοπαλία με τον Καμπανιακό.

Στα του αγώνα οι δύο ομάδες στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού είχαν περισσότερο το μυαλό τους στο να μην δεχθούν κάποιο γκολ, παρά να βγουν μπροστά και να διεκδικήσουν τη νίκη. Στις καθυστερήσεις όμως οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Καθάριος διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Σκόρερ: 90+1′ πεν. Ν. Καθάριος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης (78′ Μυστακίδης), Σαρβανίδης (67′ Προσκυνητόπουλος), Μανιός (65′ Ν. Καθάριος), Μπούσης, Έππας, Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Τότσκα.

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος (68′ Παπαδόπουλος), Τάτσης, Σουλιώτης, Ίτσιος, Σιατραβάνης (65′ Γραμμένος), Καλλέργης, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Γιάκος, Μαξίμοβιτς (79′ Ποζατζίδης).

Η βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ Β’ Β’ 31 (9 ματς)

2. Ηρακλής 30 (9 ματς)

3. Καμπανιακός 26 (9 ματς)

————————————-

4. Αναγέννηση Καρδίτσας 25 (9 ματς)

5. Κοζάνη 23 (9 ματς)

6. Αιολικός 15 (9 ματς)

 

*Φωτογραφία Αρχείου

 

Με πληροφορίες από: gazzetta.gr