Θεσσαλονίκη: Κλειστά σχολεία αύριο από Δήμους – Δείτε που


Νομός Θεσσαλονίκης: Κλειστά σχολεία αύριο από Δήμους – Δείτε που

Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία δήμων της Θεσσαλονίκης αύριο Τρίτη, 27/2, αφού η σημερινή κακοκαιρία και χιονόπτωση δεν επιτρέπει την ομαλή προσέλευση των μαθητών στις σχολικές αίθουσες.

Δείτε σε ποιους δήμους δεν θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία και που θα υπάρξουν αποφάσεις αύριο το πρωί:

Δήμος Βόλβης

Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία και παιδικοί σταθμοί στον δήμο Βόλβης αύριο. Όπως αναφέρει ο δήμος: Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας, της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Βόλβης θα είναι κλειστά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Λαγκαδά

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις δημοτικές ενότητες Βερτίσκου και Σοχού ενώ με με τα δεδομένα του καιρού μέχρι τώρα οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν κανονικά. Όπως αναφέρει ο δήμος Λαγκαδά:

Σύμφωνα με το πρόσφατο δελτίο καιρού της ΕΜΥ, μετά από επικοινωνία που είχαμε με την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Εργοτάξιο του Δήμου Λαγκαδά με τον Δήμαρχο Λαγκαδά, την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και τις Σχολικές Επιτροπές, το φαινόμενο της έντονης χιονόπτωσης φαίνεται πως απόψε θα παρουσιάσει ύφεση.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν παρουσιάζονται προβλήματα στο σύνολο του Δήμου Λαγκαδά, και οι μετακινήσεις στα οδικά και επαρχιακά δίκτυα διεξάγονται ομαλά.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν έως αυτή την ώρα, ανακοινώνεται ότι όλες οι Σχολικές Μονάδες του Δήμου Λαγκαδά θα είναι ανοιχτές αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, εκτός των σχολικών μονάδων στις Δημοτικές Ενότητες Βερτίσκου και Σοχού, του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Σοχού και του ΚΔΑΠ Πέντε Βρυσών, για λόγους ασφάλειας των μαθητών.

Σε περίπτωση νέας επιδείνωσης του καιρού, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση, μετά από αξιολόγηση των συνθηκών, στις 06:45 αύριο το πρωί.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον δήμο και με βάσει τα μέχρι τώρα δεδομένα οι σχολικές μονάδες του δήμου Ωραιοκάστρου θα παραμείνουν αύριο κλειστές.

Δήμος Δέλτα
Όπως αναφέρει ο Δήμος Δέλτα σε επίσημη ανακοίνωση του στην σελίδα του στο Facebook, για την λειτουργία ή μη των σχολείων στον Δήμο Δέλτα θα γίνει ανακοίνωση στις 7:30 το πρωί.

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη

Αξιολόγηση της κατάστασης αύριο το πρωί θα κάνει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Όπως αναφέρει ο δήμος:

Για την αυριανή λειτουργία των σχολείων (27.02.2018) μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα μετά τις 6 το πρωί, ώστε να έχει αξιολογηθεί η κατάσταση αναλόγως των επικρατούντων καιρικών συνθηκών:

15195 για όλες τις περιοχές του Δήμου

Δέλτα: 2310797411
Πανόραμα: 2313301000
Χορτιάτη: 2310349508
Φίλυρο: 2310677000
Εξοχή – Ασβεστοχώρι: 2313302000
Πυλαία: 2310326370

Τα σχολεία σε όλους τους υπόλοιπους δήμους και βάσει των καιρικών συνθηκών μέχρι αυτή την ώρα θα λειτουργήσουν κανονικά. Όλοι οι δήμοι (και κυρίως οι δήμοι Χαλκηδόνος και Δέλτα) θα αξιολογήσουν εκ νέου την κατάσταση νωρίς το πρωί.

Κλειστά, με αποφάσεις των δημάρχων, θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Π.Ε. Φλώρινας, Γρεβενών, και Καστοριάς, εξ αιτίας των κακών καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης που πλήττει από νωρίς το πρωί την περιοχή.

Στον νομό Κοζάνης, κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Βοϊου, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη τι θα συμβεί με τα σχολεία στον δήμο Σερβίων Βελβεντού.

Οι παιδικοί σταθμοί σε όλους τους δήμους της δυτικής Μακεδονίας θα λειτουργήσουν κανονικά.