CBDWORLD: Δυο χρόνια πετυχημένης λειτουργίας!


Ένα μεγάλο ευχαριστώ, με αυτόματη έκπτωση 30% στα προϊόντα περιποίησης CBDWORLD Cosmetics, που προσφέρουμε σε παλιούς και νέους πελάτες μας!

Η επιχείρηση CBDWORLD Cannabis store κλείνει αισίως τα δύο χρόνια πετυχημένης λειτουργίας του φυσικού της καταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Άνοιξε τις πόρτες της την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη του 2018. Ήρθε να προσγειωθεί στις αστικές μας απολαύσεις καταφέρνοντας τελικά να κερδίσει επάξια μια θέση στην καρδιά των Θεσσαλονικέων.

Με τη διαφορετικότητά του, κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο ως σημείο λιανικής πώλησης θεραπευτικών και καλλυντικών προϊόντων κάνναβης αλλά ταυτόχρονα και ως ένα εναλλακτικό καφέ και σημείο αναφοράς ενημέρωσης και πολιτισμού για τη Θεσσαλονίκη.

Στη διάρκεια λειτουργίας των δύο χρόνων καταξιωμένοι Θεσσαλονικείς εικαστικοί είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν έργα τους στο χώρο του καφέ, στα πλαίσια πολιτιστικών δράσεων που διοργανώσαμε.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνετε στα δύο αυτά χρόνια λειτουργίας μας.

Η επιχείρηση CBDWORLD Cannabis store θα συνεχίσει να εξελίσσεται, αφουγκραζόμενη πάντα τον παλμό της εποχής και ανταποκρινόμενη πάντα στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας μας, τηρώντας συνεχώς τις προδιαγραφές της νομιμότητας, της ποιότητας και των πιστοποιημένων προϊόντων.

 

Facebook page: Cbdworld-Cannabis Store

Website: www.cbdworld.gr

Instagram page: cbdworld_skg