Η απάντηση της ΔΕΥΑΔΔ για το περιστατικό με τον υδραυλικό του Δήμου


Η ΔΕΥΑΔΔ επικοινώνησε με το DeltaNews.gr για το περιστατικό με τον υδραυλικό του Δήμου. Όπως θα διαβάσετε στην απάντηση της ΔΕΥΑΔΔ, η επιβάρυνση των υπαλλήλων του Δήμου είναι πάρα πολύ μεγάλη λόγω έλλειψης προσωπικού. Επίσης την ημέρα εκείνη ο υδραυλικός ήταν μόνος του στην υπηρεσία καθώς ο συνάδελφος του έλλειπε σε νόμιμη άδεια και καθώς η ώρα είχε πάει 1 και μισή ήταν αδύνατο να επιδιορθώσει την βλάβη.

 

 

Ορίστε η απάντηση της ΔΕΥΑΔΔ έτσι όπως μας κοινοποιήθηκε με email:

“Αγαπητό Delta News,

Διάβασα το δημοσίευμα «Καταγγελία: Ο Υπάλληλος Του Δήμου Δεν Δούλευε Γιατί Ήταν Κουρασμένος» που φιλοξενήθηκε χωρίς να καταγράφεται η άποψη της ΔΕΥΑΔΔ, και προς αποκατάσταση της πραγματικότητας επισημαίνω τα εξής:

Η επικοινωνία με τον υπάλληλο έγινε περί τη 1.30 το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Απριλίου. Από το πρωί μέχρι και εκείνη την ώρα ο συγκεκριμένος υδραυλικός εργαζόταν (μόνος λόγω κανονικής αδείας του δεύτερου υδραυλικού) για την αποκατάσταση τεσσάρων βλαβών στην περιοχή της Σίνδου, προκειμένου να μην υπάρξει διακοπή υδροδότησης σε κάποια περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας. Επομένως ήταν αδύνατο να επιληφθεί εκείνη την ώρα και αυτής της βλάβης. Σημειώνεται ότι την Παρασκευή είχαμε βλάβες στη Ν. Μαγνησία (οι εργασίες συνεχίζονται και σήμερα) και στον Αξιό.

Ωστόσο δεν περιμέναμε τη Δευτέρα και την επομένη, Σάββατο 9 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε αυτοψία από τον υδραυλικό, αξιολογήθηκε η βλάβη και δρομολογήθηκε η επιδιόρθωση για την Τρίτη 12 Απριλίου, καθώς απαιτείται μια προεργασία.

Εννοείται ότι εκ μέρους της υπηρεσίας ζητούμε συγγνώμη για τυχόν μη πρέπουσα απάντηση εκ μέρους του υπαλλήλου, ωστόσο πρέπει να λαμβάνεται κάθε φορά υπόψη ότι η επιβάρυνση των υπαλλήλων μας –ειδικά σε ορισμένους τομείς- είναι πάρα πολύ μεγάλη λόγω έλλειψης προσωπικού, καθώς καλούνται καθημερινά να καλύψουν τις ανάγκες ενός πολύ μεγάλου Δήμου, όπως είναι ο δικός μας, και συχνά υπερβάλλουν εαυτόν. Είναι ανθρώπινο να καταβάλλονται κάποια στιγμή, όπως συμβαίνει σε κάθε άνθρωπο, και είναι άδικο να διασύρονται χωρίς πραγματικό λόγο.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, παρακαλούμε να δημοσιευθεί η παρούσα απάντηση.

 

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ

Πασχάλης Σάκας”