Καταγγελία: Ο υπάλληλος του δήμου δεν δούλευε γιατί ηταν κουρασμένος


Όπως καταγγέλλει ο Ιωάννης Κεχαγιας δημότης δήμου Δέλτα, κάτοικος Σίνδου, έλαβε απάντηση από υπάλληλο του δήμου ότι δεν έρχεται να ελέγξει την βλάβη επειδή είναι κουρασμένος.

Όλα συνέβησαν την Παρασκευή στην Σίνδο, ο Ιωάννης Κεχαγιας διαπίστωσε διαρροή νερού από τις σωληνώσεις στον μετρητή της ύδρευσης. Η πρώτη του κίνηση ήταν να καλέσει τον δήμο για να ενημερωθεί για τις απαιτούμενες κινήσεις. Στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου τους έδωσαν το τηλέφωνο της αρμόδιας υπηρεσίας και του ζήτησαν να καλέσει εκεί. Στην υπηρεσία του έδωσαν ένα άλλο τηλέφωνο στο οποίο του είπαν ότι θα βρει τον υδραυλικό της Σίνδου και να τον ενημερώσει που βρίσκονται για να έρθει να επιδιορθώσει την βλάβη. Αφού κάλεσε στον νέο αυτό αριθμό μίλησε με τον υδραυλικό και τον ενημέρωσε για την βλάβη. Μέχρι εδώ ολα φυσιολογικά…. Αυτό που καταγγέλλει ο Ιωάννης Κεχαγιας είναι την δικαιολογία του υδραυλικού για να μην έρθει να φτιάξει την βλάβη, η απάντηση του υδραυλικού που τον άφησε άφωνο ήταν “δεν θα μπορέσω σήμερα γιατί είμαι κουρασμένος… Πάρτε με από Δευτέρα”.

 

Ο Ιωάννης Κεχαγιας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το εξής:

@Δημος Δέλτα: Ένα όνομα μια αηδία. Δήμαρχε να χαίρεστε τους υπαλλήλους σας.( Σήμερα λοιπόν στη σινδο στο σπίτι μας υπήρχ…

Posted by Ioannis Kexagias on Friday, 8 April 2016

“Δημος Δέλτα: Ένα όνομα μια αηδία. Δήμαρχε να χαίρεστε τους υπαλλήλους σας.( Σήμερα λοιπόν στη σινδο στο σπίτι μας υπήρχε το εξής πρόβλημα. Έτρεχε το νερό από σπάσιμο σωλήνας ύδρευσης και πλημμύρισε ο τόπος. Μετά από τηλεφώνημα στο δήμο, μας παρέπεμψαν στον υδραυλικό τους. Καλέσαμε λοιπόν τον υδραυλικό για να του εξηγήσουμε που βρίσκεται το σπίτι, με σκοπό να διορθωθεί η βλάβη. Η απάντηση του υδραυλικού του ΔΉΜΟΥ ΜΑΣ ήταν ” ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΩ ΣΉΜΕΡΑ ΓΙΑΤΊ ΕΊΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟΣ.ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΈΡΑ”. Τι να πούμε τώρα??!! Να ζήσει ο Δήμος και οι δημόσιοι υπάλληλοι! !”