Καταγγελία ιδιοκτήτη ακινήτου: Ο νοικάρης δεν έβγαλε σκουπίδια επί τρεις μήνες


Καταγγελία ιδιοκτήτη ακινήτου: Ο νοικάρης δεν έβγαλε σκουπίδια επί τρεις μήνες

Όπως μας καταγγέλλει  ο αναγνώστης μας Γιάννης Μ. οι ενοικιαστές του ακινήτου του δεν είχαν βγάλει σκουπίδια επί τρεις μήνες.

 

Ο Γιάννης είναι ιδιοκτήτης ενός ακινήτου στην Σίνδο. Προ τριών μηνών τον προσέγγισε ένα ζευγάρι για να το νοικιάσει. Δυστυχώς τα πρώτα προβλήματα δεν άργησαν να φανούν. Οι ενοικιαστές δεν ήταν συνεπείς στις πληρωμές τους και κάθε φορά που ο Γιάννης τους επισκέπτονταν στο διαμέρισμα για να παραλάβει το ενοίκιο δεν του επέτρεπαν να μπει.

Στην αρχή ούτε που υποπτεύτηκε τίποτα. Καθώς όμως συνέχιζαν να μην είναι συνεπείς με τις πληρωμές και μετά από μια σειρά από άλλα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ο Γιάννης του ζήτησε να φύγουν.

Όταν λοιπόν αποχώρησαν οι ενοικιαστές, ήρθε το τελικό και πιο ισχυρό σοκ. Το διαμέρισμα βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Συγκεκριμένα παντού υπήρχαν πεταμένα άπλυτα ρούχα, σκουπίδια των τελευταίων τριών μηνών και μια έντονη δυσοσμία. Περιγράφοντας μας την κατάσταση που βρήκε στο διαμέρισμα του ο ιδιοκτήτης δήλωσε “Ακόμα και στην τουαλέτα υπήρχαν σκουπίδια 3 μηνών”.

Ο Γιάννης ήθελε με αυτή του την καταγγελία να ενημερώσει και τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες ακινήτων για να τους προστατέψει. Το ζευγάρι είναι Έλληνες ηλικίας 45-50 και η γυναίκα ακούει στο όνομα Τασούλα Γκ. και είναι στην Σίνδο.