Πήρε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Κυμίνων η Ομόνοια Σίνδου


Σπουδαία νίκη με ανατροπή για την ομάδα της Σίνδου.

Οι παίκτες του Λάμπρου Ανδριόπουλου δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1, παίρνοντας τελικά μια σπουδαία και συνάμα πολύτιμη νίκη απέναντι στο δεύτερο του πρωταθλήματος!

Δεν απομένουν πολλές αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, επομένως κάθε παιχνίδι έχει πλέον τεράστια βαρύτητα και σημασία για όσους «κυνηγούν» τους στόχους τους ακόμα. Και η σημερινή νίκη της Ομόνοιας Σίνδου έβαλε φωτιά (ή καλύτερα τη φούντωσε, γιατί φωτιά υπήρχε εξαρχής) στη μάχη τόσο των play-offs όσο και του τίτλου.

Σε ένα τοπικό ντέρμπι με πολλή δύναμη και αρκετές μονομαχίες, ο Ολυμπιακός Κυμίνων μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο και το πρώτο άνηκε οπωσδήποτε στους φιλοξενουμένους. Στο 20ο λεπτό, ο Τρικαλινός έκλεψε τη μπάλα από τον Καραγκούνη, ενδεχομένως με foul, όπως επιφυλάσσονται οι άνθρωποι της Ομόνοιας, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Αζόφ για το 0-1.

Λίγο μετά, η ομάδα του Γιώργου Νασιόπουλου έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν μετά από πλαγιοκόπηση και σέντρα προς την περιοχή, εξουδετερωμένου του Αζόφ, ο Πάγκαλης σούταρε προς την εστία αλλά ο Μποχώνης έσωσε πάνω από τη γραμμή την Ομόνοια!

Στο τέλος του ημιχρόνου, Σπαχής και Καρανδρέας έχασε κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, προειδοποιώντας για όσα έμελλε να ακολουθήσουν.

Η Ομόνοια Σίνδου πίεσε και έδειξε πως ήθελε τη νίκη αρκετά. Στο 62′, ο Καρανδρέας «εξιλεώθηκε» κατά κάποιο τρόπο, αν του χρεωθεί λάθος στο 0-1, και ύστερα από κόρνερ έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1! 20 λεπτά μετά ακριβώς, από ίδια στατική φάση, ό,τι έπραξε νωρίτερα ο Καραγκούνης έκανε τώρα ο Αρουτίδης, βάζοντας, επίσης με κεφαλιά, την Ομόνοια μπροστά στο σκορ.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι δυο αντίπαλοι έχασαν από μια ευκαιρία να αλλάξουν το σκορ, και το τελικό 2-1 υπέρ των γηπεδούχων παρέμεινε, γεγονός που τους επέτρεψε να φτάσουν στο -3 από τον Ολυμπιακό.

 

Ομόνοια Σίνδου (Ανδριόπουλος): Αζόφ, Καραγκούνης, Μποχώνης, Κώτσιας, Κασιτερίδης, Παναγιώτη, Σπαχής, Παραστρατίδης, Τσαπνίδης, Καρανδρέας, Γιαννιώτης.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αρουτίδης, Καστανιώτης, Γάκης

Ολυμπιακός Κυμίνων (Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Νεστερσιάν, Πολιανίδης, Τσακίρης, Μεσιάρης, Σεΐζης, Σουχασβίλι, Πάγκαλης, Θεοδωρίδης, Κλόντι, Τρικαλινός.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γκαμπέρι, Μαραντίδης, Κυριακίδης, Πάντης.

 

Πηγή: epsm24.gr