Αήτητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Ομόνοια Σίνδου


1-0 επί του Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Μετά από ένα κακό ξεκίνημα τις πρώτες εφτά αγωνιστικές, η Ομόνοια Σίνδου αρχίζει και παίρνει τα θετικά αποτελέσματα, κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 1-0. χάρη στο γκολ του Καστανιώτη.

Μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο η ομάδα του Λάμπρου Ανδριόπουλου, πήρε τελικά το «τρίποντο» και παρέμεινε αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική (δύο νίκες με Επανομή,Μηχανιώνα και μια ισοπαλία με Ηρακλή Αμπελοκήπων).

Αξίζει να αναφερθεί επίσης, ότι ο Αζόφ μετά τον σημερινό αγώνα, κράτησε για τρίτο σερί παιχνίδι, ανέπαφη την εστία του, με την Σίνδο να σφίγγει τα… λουριά όσο περνάει ο καιρός και να συμμαζεύεται τουλάχιστον στην αμυντική της λειτουργία.

Από την άλλη, σαν να μην έφτανε η ήττα στη Σίνδο, ο Διονύσης Χασιώτης «έχασε» και τον Στέργιο Δούκα για το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό Κυμίνων, με τον επιθετικό του Ποσειδώνα να βλέπει την απευθείας κόκκινη για μια… ίσως παρεξήγηση.

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε η Ομόνοια Σίνδου, κερδίζοντας τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 1-0.

Το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση σημειώθηκε στο 68′ από τον Καστανιώτη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δούκα στο 75′.

 

Ομόνοια Σίνδου (Ανδριόπουλος): Αζόβ, Καραγκούνης, Μποχώνης, Κώτσιας, Κασιτερίδης, Παναγιώτη Αλ., Μπανακάκης, Παραστρατίδης, Αρουτίδης, Καρανδρέας, Τσαπνίδης

Επίσης αγωνίστηκαν οι Καστανιώτης, Σολομωνίδης, Κρίστι και Σπαχής

Ποσειδώνας Μηχανιώνας (Χασιώτης): Πουλίτσης, Διαμαντόπουλος, Μάντζιος, Σιτσιάνης, Γκέρσι, Μαυρής, Σιμεόνοφ, Ιγνατίδης, Δούκας, Φιλιππίδης, Παπακωνσταντίνου

Επίσης αγωνίστηκαν οι Ρέββας, Μούστα και Τσιπιρτίμης

Διαιτησία: Μπούτσικος (Παπαδόπουλος Η. – Ανδρέου)

 

Πηγή: epsm24.gr