Ακρίτες Συκεών-Ολυμπιακός Κυμίνων: 0-1


“Διπλό” για τον Ολυμπιακό.

Με το γκολ του Κερκυραίου Άκη Πάγκαλη στο 22′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζήμα, ο Ολυμπιακός Κυμίνων έκαμψε την αντίσταση των Ακριτών Συκεών με 0-1 και πέρασε στη πρώτη τριάδα (με ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Θέρμη).

Η ομάδα του Γιώργου Νασιόπουλου κυριάρχησε στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού και από το 1ο λεπτό, έχασε τρεις καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, τόσο με τη κεφαλιά του Αυγέρου (7′) όσο και με το πλασέ του Πότσι (8′) αλλά και εν συνεχεία στο επόμενο λεπτό, με το σουτ του Τρικαλινού από το ύψος της μεγάλης περιοχης.

Ότι δε κατάφεραν οι παραπάνω, το πέτυχε ο Άκης Πάγκαλης. Ο Κερκυραίος μέσος των «ερυθρόλευκων» μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζήμα, βρέθηκε στη πορεία της μπάλας και με προβολή από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει και το 0-2, στην εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν ο Τρικαλινός και ο Πότσι σε μια διπλή φάση, αστόχησαν αμφότεροι από πλεονεκτική θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Ακρίτες δημιούργησαν μόλις μία τελική ευκαιρία και φάνηκε πως ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό, ανεβάζοντας την απόδοση τους, όμως, στην επανάληψη. Αν και μπήκαν αποφασισμένοι για την ισοφάριση και με τον Νίκο Σακελλαρίδη να τα παίζει όλα για όλα στα τελευταία λεπτά, γυρνώντας το σε 3-5-2, οι Κυμινιώτες έκλεισαν καλά τους χώρους και μέχρι τέλους κράτησαν το προβάδισμα.

Η μεγάλη ευκαιρία ουσιαστικά των Ακριτών να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, ήταν με τον Κώστα Σιαντρόπουλο, ο οποίος μέσα από τις κόντρες, βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε στη συνέχεια, πήγε πάνω στον Μπαϊμάκη (66′).

 

ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 0-1
Σκόρερ: Πάγκαλης 22′
Διαιτησία: Τσιαουσίδης (Σιανιδης – Aντρέου)

ΑΚΡΙΤΕΣ (Σακελλαρίδης): Τοπαλίδης, Θεοδωρίδης, Μυλωνάς, Ευλογημένος, Σαββατιανός, Νταλαγκούδης, Χατζηζήσης, Οκριασβίλι, Καμπεράι, Σιαντρόπουλος, Παπαδόπουλος

ΚΥΜΙΝΑ (Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Σεϊζης, Πολιανίδης, Μεσιάρης, Τσακίρης, Πάγκαλης, Αυγέρος, Πότσι, Μαραντίδης, Τζήμας, Τρικαλινός

 

Πηγή: epsm24.gr