Ακρίτες Συκεών-Ομόνοια Σίνδου: 2-2


Δεν συνέχισε το νικηφόρο της σερί η Ομόνοια.

Τον φρενήρη ρυθμό της Ομόνοιας Σίνδου, που μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, σταμάτησαν οι Ακρίτες Συκεών με το ισόπαλο 2-2 στο μεταξύ τους παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας.

Το παιχνίδι, παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ήταν πάρα πολύ καλό, πλούσιο σε φάσεις και γκολ! Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη, και πιθανότατα το τελικό «Χ» δεν αφήνει ευχαριστημένη καμία από τις δυο.

Οι Ακρίτες ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς, μόλις στο 6’. Ο Θ. Παπαδόπουλος κέρδισε μια κόντρα στον χώρο του κέντρου, βγήκε μόνος του από θέση αριστερό εξτρέμ, φθάνοντας στο τετ α τετ με τον Αζόβ, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή δεξιά του στον αμαρκάριστο Σιαντρόπουλο, που πλάσαρε κι άνοιξε το σκορ για τους «γαλάζιους».

Η αντίδραση για τους φιλοξενούμενους ήρθε με τον Αρουτίδη (25’) που δέχθηκε εξαιρετική πάσα από τον Σπαχή, και βγαίνοντας μόνος του με τον Τοπαλίδη δεν δυσκολεύθηκε να τον πλασάρει. Πριν «κλείσει» μάλιστα το ημίχρονο ήρθε και η ανατροπή για την Ομόνοια! Ο Παναγιώτη εκτέλεσε φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, και με κοντινή πάσα έδωσε στον Καρανδρέα, ο οποίος επιχείρησε σουτ προς την αντίπαλη εστία. Η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα των Ακριτών και κατέληξε στα δίχτυα (40’).

Στην επανάληψη οι Ακρίτες μπήκαν με στόχο την ισοφάριση. Κι αν δεν το πέτυχαν με το σουτ του Σιαντρόπουλου που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (49’), το κατάφεραν λίγα λεπτά αργότερα (55’) όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιαντρόπουλου ο Μυλωνάς μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 2-2.

Το σουτ του Καρανδρέα (58’) και η κεφαλιά του Αρουτίδη (84’) που πέρασαν λίγο άουτ καταγράφονται στις ευκαιρίες της Ομόνοιας για να πάρει το διπλό, ενώ η απόκρουση του Αζόβ στο σουτ του Καμπεράι (76’) σχεδόν εξ επαφής ήταν η σημαντικότερη στιγμή για τους γηπεδούχους.

Την επόμενη 15η αγωνιστική, οι Ακρίτες φιλοξενούν, για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, τον Ολυμπιακό Κυμίνων, ενώ η Ομόνοια Σίνδου υποδέχεται την ΑΕ Ευόσμου.

 

ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ 2-2 (1-2)
ΣΚΟΡΕΡ: 6′ Σιαντρόπουλος, 55′ Μυλωνάς – 25′ Αρουτίδης, 40′ Καρανδρέας
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βουρνέλης, Μερκενίδης – Ασλάνης

ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ (Σακελλαρίδης): Τοπαλίδης, Μεταλίδης (38’ Παπαγιαννόπουλος), Μυλωνάς, Θεοδωρίδης (53’ Βούλτσιος), Σαββατιανός, Νταλακούδης, Χατζηζήσης (85’ Πετρίδης), Okriashvili, Καμπεράι, Σιαντρόπουλος, Παπαδόπουλος (90’ Cela).

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ (Ανδριόπουλος): Αζόβ, Τσαπνίδης, Μποχώνης, Κοτσιάς, Κασιτερίδης, Παναγιώτη, Παραστατίδης (73’ Τσιαλμάς), Σπαχής, Αρουτίδης, Καρανδρέας, Σολωμονίδης (66’ Κατσαντώνης).

 

Πηγή: epsm24.gr