Ανακοίνωση της επιτροπής αγώνα Διαβατών


ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ                                                                                            

Σύμφωνα με καθορισμένο ραντεβού, τα Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής συναντήθηκαν την Πέμπτη 31/03/2016 στις 7 μ.μ.  με τον Δήμαρχο Δέλτα Κο Φωτόπουλο.
Η Συντονιστική Επιτροπή ζήτησε από τον Δήμαρχο την Άμεση εφαρμογή των Αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της  17 Μαρτίου 2016 που αφορούσαν την Μεταφορά του Αστυνομικού Τμήματος στα Διαβατά, την Επάνδρωση με περισσότερο Ιατρικό Προσωπικό για την Καλύτερη Λειτουργία του Κέντρου Υγείας Διαβατών. Επίσης ζήτησε από τον Δήμαρχο Ενημέρωση για την όποια εξέλιξη υπάρχει σχετικά με το Στρατόπεδο “Αναγνωστόπουλου” και τους Πρόσφυγες, όπως επίσης και για το Θέμα που προέκυψε όσον αφορά τη Λειτουργία αλλά και για τον Προαύλιο χώρο (Παιδική Χαρά) του Νηπιαγωγείου στις Εργατικές Κατοικίες των Διαβατών.
Η Συντονιστική Επιτροπή ζήτησε επίσης από τον Δήμαρχο την Όχι μόνο Προφορική Ενημέρωση αλλά και την Γραπτή Ενημέρωση σε ότι αφορά τις Ενέργειες, για τα θέματα που τρέχουν γύρω από τα Διαβατά και Κυρίως για το Προσφυγικό.
Η Συντονιστική Επιτροπή ζήτησε επίσης από τον Δήμαρχο ένα Καθορισμένο Χρονοδιάγραμμα, βάση του οποίου θα πραγματοποιηθούν τα θέματα της Ασφάλειας και της Υγείας των Συνοικισμών Διαβατών και Ν. Μαγνησίας.
Επίσης ζητήθηκε ότι, σε Κάθε Ενέργεια  του Δημάρχου για το Προσφυγικό, να Παρίσταται και Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για την Καλύτερη Ενημέρωση των Δημοτών.

Θέλουμε να Τηρήσουν τις Δεσμεύσεις τους ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα Τοπικά Συμβούλια, όπως Υποσχέθηκαν στο Πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της 17/03/2016.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΑΓΏΝΑ ΔΙΑΒΑΤΏΝ & Ν.ΜΑΓΝΗΣΊΑΣ