Βρέθηκε η 34χρονη που είχε εξαφανιστεί από τα Διαβατά


Τέλος καλό, όλα καλά για την 34χρονη αγνοούμενη από τη Θεσσαλονίκη.

Η περιπέτειά της έληξε σήμερα, Δευτέρα, 11/12/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την 34χρονη κοπέλα εντόπισε συγγενικό της πρόσωπο σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή της Τούμπας.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε η πληροφορία ότι κυκλοφορούσε στην συγκεκριμένη περιοχή.

Για τον εντοπισμό της, το “Χαμόγελο του Παιδιού” εξέδωσε ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Η περιπέτεια της Μουχταροπούλου Χρυσάνθης, 34 ετών, έληξε σήμερα, 11/12/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Υπενθυμίζουμε ότι στις 03/12/2023, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σήμερα, 11/12/23, ευαισθητοποιημένος πολίτης αναγνώρισε την Μουχταροπούλου Χρυσάνθη και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017». Άμεσα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε η ενήλικη να εντοπιστεί έγκαιρα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης αλλά και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή και η κινητοποίηση των πολιτών αλλά και η σύμπραξη όλων των δυνάμεων για τον έγκαιρο εντοπισμό των συνανθρώπων μας που αγνοούνται και η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Tο Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Μουχταροπούλου Χρυσάνθη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί”.