Ανακοίνωση για γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του 1ο Γυμνασίου Εχεδώρου


Αφορά τα εξ αποστάσεως μαθήματα

Ανακοίνωση εξέδωσε το 1ο Γυμνάσιο Εχεδώρου και καλεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο για να μπορούν οι μαθητές να παρακολουθήσουν τα εξ αποστάσεως μαθήματα.

Παρακαλούνται όλοι οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, προκειμένου να μπορέσουν οι μαθητές και μαθήτριες να επωφεληθούν από την ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση που προσφέρει το Γυμνάσιό μας. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν πιλοτικά μαθήματα:

α) για τη Νεοελληνική Γλώσσα της Γ’ Γυμνασίου (υποστηρίζονται από την κα Σοφία Κεφαλίδου, [email protected]) και
β) για την Χημεία της Γ’ Γυμνασίου (υποστηρίζονται από τον κο Μπαμπάτσικο Χρήστο [email protected])

 

 

Οδηγίες: 

1. Εισέρχεστε στον ιστότοπο του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου στην παρακάτω διεύθυνση https://www.sch.gr/

  1. Στην κορυφή της σελίδας επιλέγετε ‘εγγραφή’

  1. Επιλέγετε Εγγραφή Μαθητών

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η φόρμα εγγραφής σας ζητάει Αριθμό Μητρώου Μαθητή, ο οποίος αναγράφεται στον έλεγχο προόδου του παιδιού σας. Ως σχολείο θα δηλώσετε 1ο Γυμνάσιο Εχεδώρου και 
ΟΧΙ ΣΙΝΔΟΥ

      1. Στη συνέχεια προωθήστε την ηλεκτρονική διεύθυνση του πανελλήνιου σχολικού δικτύου που μόλις αποκτήσατε στον Διευθυντή του Σχολείου κου Μπαμπάτσικου Χρήστου.
      2. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή μπορείτε να συνδεθείτε στην Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη https://eclass.sch.gr/ προκειμένου να δείτε τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά μαθήματα που προσφέρει το σχολείο.

    1. Επιλέγετε σύνδεση με λογαριασμό sch.gr και στη συνέχεια αναζητάτε το σχολείο Γυμνάσιο Σίνδου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα διαθέσιμα μαθήματα.