Νίκησε και τον Κολχικό ο Ολυμπιακός Κυμίνων


Εντός έδρας με σκορ 1-0

Πραγματοποιώντας ακόμα μια θετική εμφάνιση και δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ο Ολυμπιακός Κυμίνων έκαμψε την αντίσταση του Κεραυνού Κολχικού, κερδίζοντας με 1-0.

Το «χρυσό» γκολ των «ερυθρόλευκων» σημείωσε ο Άκης Πάγκαλης, ο οποίος μετά από σέντρα του Δάμου Μαραντίδη, έπιασε τη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαιωάννου, στο 60ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Ο Κερκυραίος μέσος ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού, δίνοντας αρκετές μάχες στο χώρο του κέντρου και μαζί με το γκολ που σημείωσε, ήταν εκ των βασικών συντελεστών, για αυτή τη νίκη της ομάδος του.

Το συγκρότημα του Γιώργου Νασιόπουλου πήρε τη τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (3-1-0) και έφτασε πλέον τους 13 βαθμούς, πιάνοντας τετράδα!

Από την άλλη, ο Κεραυνός Κολχικού δε βρέθηκε σε καλή μέρα, απείλησε ελάχιστες φορές την εστία του Μπαϊμάκη και γνώρισε τελικά την ήττα.

 

Ολυμπιακός Κυμίνων: Μπαϊμάκης, Κυριακίδης, Πολιανίδης, Τσακίρης, Μεσιάρης, Αυγέρος, Καμπέρι, Παγκάλης, Μαραντίδης, Πότσι, Τρικαλινός

Κεραυνός Koλχικού: Παπαιωάννου, Ουρδούδης, Ζαχαριάδης, Πεχλιβανίδης, Νικολαΐδης, Μακρής, Σαββίδης, Λάμπρου, Ιορδανόπουλος, Κόντρα, Σολομωνίδης

Διαιτησία: Μηλιάδης (Αϊναλής – Νατσιόπουλος)

 

Πηγή: epsm24.gr