Διακοπή νερού για αντικατάσταση αγωγού αύριο Κυριακή 23/2 στη Νέα Μαγνησία και στον οικισμό Γαλλικού


Πόσο θα διαρκέσει;

Με μια σειρά εργασιών που άρχισαν μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να αντικατασταθεί ο αγωγός αμίαντου της κοινότητας Νέας Μαγνησίας και του οικισμού Γαλλικού.

Λόγω των εργασιών θα σημειωθεί διακοπή νερού από σήμερα τα ξημερώματα στις 3:00 και θα ολοκληρωθούν στις 18:00 την Κυριακή θα αντικατασταθεί ο αγωγός αμίαντου της κοινότητας Νέας Μαγνησίας και του οικισμού Γαλλικού.

Η ταλαιπωρία που θα υποστούν οι κάτοικοι της περιοχής θα είναι η τελευταία καθώς θα με την τοποθέτηση του αγωγού πολυαιθυλενίου θα υπάρχει διαρκής και καλής πίεσης υδροδότηση στα σπίτια και στις επιχειρήσεις της περιοχής. ς.

Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης και η διοίκηση της ΔΕΥΑΔΔ αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα στην αντικατάσταση του αγωγού ώστε να απαλλάξουν τους κατοίκους από το χρόνιο πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζουν τα τελευταία τρία χρόνια.

Δημοτική αρχή και διοίκηση της ΔΕΥΑΔΔ ζητούν την κατανόηση των πολιτών και των επιχειρηματιών για την διακοπή της υδροδότηση”

Σε ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΔΔ αναφέρει:

Η Δ. Ε. Υ. Α. Δ. Δ μετά την παρέμβαση των συνεργείων της, έχει ολοκληρώσει την αντικατάσταση μεγαλου τμήματος του προβληματικου κεντρικού αγωγού ύδρευσης (αμιάντου) της Νεας Μαγνησίας με σύγχρονο αγωγό πολυαιθυλενίου, και θα προβεί σε διακοπή της υδροδότησης, αύριο 23/02/2020 από τις 3:00 π.μ (ξημερώματα Κυριακής ) εως τις 18.00 μ.μ της ίδιας μέρας, στην Δημοτική Κοινότητα Μαγνησίας και στον Οικισμό Γαλλικού για την σύνδεση-λειτουργία του νέου αγωγού.

Ζητουμε την κατανόησή σας.

Για το Δ. Σ

Ο Πρόεδρος της Δ. Ε. Υ. Α. Δ. Δ

Σπύρος Σταματακης