Απλήρωτοι έμειναν οι εργαζόμενοι του ΚΠΟΔΔ


Απλήρωτοι έμειναν οι 132 εργαζόμενοι του Κοινωνικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου & συνέβη και αυτό επί των ημερών του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Δέλτα, οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν τη διοίκηση του Οργανισμού, η οποία επέδειξε αδιαφορία και δεν φρόντισε παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των εργαζομένων, να καταθέσει έγκαιρα προϋπολογισμό και να φροντίζει να είναι συνεπής στη θεμελιώδη υποχρέωσή του που είναι η μισθοδοσία των εργαζομένων του.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων καταγγέλλει ότι την ώρα που τα μισθώματα των Παιδικών Σταθμών λήγουν, ο διαγωνισμός τροφοδοσίας των ΚΑΠΗ δεν έχει ολοκληρωθεί, το “Βοήθεια στο Σπίτι” & τα δημοτικά ιατρεία στερούνται υποδομής, εξοπλισμού & προσωπικού αδυνατώντας να παρέχουν επαρκείς υπηρεσίες στους δημότες, η διοίκηση του Οργανισμού κωφεύει και αρέσκεται σε βαρυσήμαντες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ίδια ανακοίνωση καταλογίζονται ευθύνες στη διοίκηση για γενική αδιαφορία και προσπάθεια απαξίωσης του Οργανισμού & των υπαλλήλων του, καθώς όπως τονίζεται η διοίκηση του Οργανισμού προτιμά τις εξωτερικές αναθέσεις παρά να ακούσει και να συνεργαστεί με τους εργαζομένους του Οργανισμού.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων τονίζει πως θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από τη στάση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Μάϊου 2022 από 08:00-12:00. Θα κινηθούν επίσης νομικά για την απόδοση ευθυνών στη διοίκηση του Κοινωνικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης του Συλλόγου Εργαζομένων όπως αυτό αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: