CANNABIS BODY MILK DONKEY ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ!


Τις καλοκαιρινές μέρες η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται, και το δείχνει! Ενδείξεις ότι το δέρμα μας υποφέρει από αφυδάτωση είναι η ξηρή και θαμπή όψη του, ακόμα και η εμφάνιση μικρών, λεπτών ρυτίδων.

Η έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες, η ηλιοθεραπεία και το μπάνιο στη θάλασσα προκαλούν απώλεια θρεπτικών συστατικών από το δέρμα και η επιδερμίδα μας χάνει όλη της την υγρασία. Δεν πρέπει να παραμελούμε την ενυδάτωσή της τόσο κατά τη διάρκεια έκθεσής της στον ήλιο όσο και μετά την ηλιοθεραπεία.

Ιδανική λύση για την αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας και της απώλειας θρεπτικών συστατικών από το δέρμα μας μετά την ηλιοθεραπεία αλλά και την προστασία του από τη φωτογήρανση αποτελεί το Cannabis BODY MILK DONKEY που προτείνει η CBDWORLD.

Το Cannabis BODY MILK DONKEY αποτελεί την επανάσταση στην περιποίηση του δέρματος γιατί συνδυάζει τις μοναδικά ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης σε συνδυασμό με τα οφέλη του γαϊδουρινού γάλατος. Καταπραΰνει ερεθισμούς μετά την έκθεση στον ήλιο, ενυδατώνει και θρέφει βαθιά και μοναδικά την επιδερμίδα, προστατεύει από τη φωτογήρανση. Το γαϊδουρινό γάλα περιέχει φυτικούς γαλακτοματοποιητές, φυτικά έλαια και εκχυλίσματα καθώς και πρωτεϊνες που ενισχύουν τη σύνθεση του φυσικού ενυδατικού παράγοντα (NMF) της επιδερμίδας και εντείνουν τη σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης του δέρματος.

Στο νεσεσέρ των διακοπών μας λοιπόν, φροντίζουμε να έχουμε οπωσδήποτε το Cannabis BODY MILK DONKEY που θα καταπραϋνει την επιδερμίδα μας από τους ερεθισμούς και θα δημιουργήσει μια αίσθηση δροσιάς, ανακούφισης και μοναδικής ενυδάτωσης στο αφυδατωμένο μας δέρμα!

Χαρίστε λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα σας τις απογευματινές ώρες, μετά από μία υπέροχη μέρα στην θάλασσα και παρατείνετε το μαύρισμά σας στο μέγιστο!

Δοκιμάστε κι εσείς τη σειρά περιποίησης και ενυδάτωσης Cannabis Cosmetics της CBDWORLD γιατί το δέρμα μας χρειάζεται ενυδάτωση όλο το χρόνο και όχι μόνο μετά την ηλιοθεραπεία!

Ενημερώσου για τα ευεργετικά αποτελέσματα της κανναβιδιόλης CBD τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων σοβαρών ασθενειών. Επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε απορίες σου και να ενημερωθείς για τα νόμιμα επώνυμα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Facebook page: Cbdworld-Cannabis Store

Website: www.cbdworld.gr

Instagram page: cbdworld_skg

MENU

Back

Γράψτε ένα αρθρο

Όλοι οι αναγνώστες του DeltaNews.eu μπορούν να μας στείλουν το άρθρο τους και να το δουν να δημοσιευμένο στην σελίδα μας. Απλά γράψτε το άρθρο σας (όχι λιγότερο από 350 λέξεις) και στείλτε το με email στο [email protected] Αν το άρθρο σας περιέχει και βίντεο τότε στείλτε μας το βίντεο στο mail ή ανεβάστε το στο YouTube και στείλτε μας τον σύνδεσμο. Αν το βίντεο έχει πολύ μεγάλο μέγεθος τότε μπορείτε να μας το ανεβάσετε στο dropbox ή google drive και να μας δώσετε τον σύνδεσμο για να το κατεβάσουμε.