Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες και οικογένειες της Σίνδου


Κιβώτια με τρόφιμα μακράς διαρκείας σε οικογένειες της Σίνδου πρόφερε ο Δήμος Δέλτα σε συνεργασία με τον ΚΠΟΔΔ στο πλαίσιο συνεργασίας του με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα κιβώτια προσφορά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , μοιράστηκαν σε συνεννόηση με τον ιερέα του Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου πατέρα Παύλο ενισχύοντας την τράπεζα τροφίμων της εκκλησίας.

Υπάλληλοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» παρέδωσαν τα τρόφιμα στην εκκλησία παρουσία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χρύσας  Γεωργιάδου και του προέδρου του ΚΠΟΔΔ Βαγγέλη Χαλβατζή.

«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε, ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης και όλη η διοίκηση του Δήμου επιδιώκουμε να βοηθήσουμε όλους τους δημότες που έχουν ανάγκη με όποιον τρόπο μπορούμε. Σήμερα παραδίδουμε στην ενορία της Σίνδου τρόφιμα για να πάνε σε όλα τα σπίτια των συνανθρώπων μας που τα χρειάζονται εγκαινιάζοντας μια ακόμη πιο στενή συνεργασία με την εκκλησία που ήδη βοηθά  πολύ κόσμο» τόνισε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρύσα Γεωργιάδου.

«Η επιδημία του κορονοϊού προκάλεσε την αύξηση του αριθμού των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας και προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε σε όλες τις κοινότητες του δήμου Δέλτα» τόνισε ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ, Βαγγέλης Χαλβατζής.

Ο δήμος Δέλτα και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των πολιτικών που εφαρμόζουν για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του νέου κορονοϊού, ένωσαν τις δυνάμεις τους για την υποστήριξη των ανθρώπων που ανήκουν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες μέσα από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».