Διανομή βιβλίων κατ’ οίκον από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σίνδου “Χαρ. Λυσαρίδης”


Η δύσκολη μάχη που δίνουμε όλοι για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού μας υποχρεώνει να μείνουμε στο σπίτι και να αποφύγουμε τις μετακινήσεις, εκτός από τις απολύτως απαραίτητες.

Σε στιγμές όπως αυτή δεν υπάρχει καλύτερη παρέα από ένα καλό βιβλίο.

Άλλωστε η πνευματική τροφή είναι ο ούριος άνεμος που σπρώχνει το καράβι της σκέψης μας σε νέα ελπιδοφόρα και αισιόδοξα λιμάνια που τόσο έχουμε ανάγκη αυτές τις στιγμές.

Για το λόγο αυτό οι φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σίνδου “Χαρ. Λυσαρίδης”, με τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη, αποφάσισαν να διανέμουν κατ’ οίκον τα βιβλία που ο καθένας από εμάς επιθυμεί να διαβάσει, τηρώντας πάντα όλες τις προβλεπόμενες προφυλάξεις και κανόνες υγιεινής.

Όποιος επιθυμεί λοιπόν να λάβει στο σπίτι του κάποιο ή κάποια από τα βιβλία που διαθέτει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σίνδου μπορεί να καλέσει κατά τις πρωινές ώρες στο τηλέφωνο: 2310 569543.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού, τα οποία λαμβάνουν η κυβέρνηση και ο Δήμος Δέλτα, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σίνδου είναι κλειστή και μπορεί να εξυπηρετεί το κοινό μόνο τηλεφωνικά στο τηλέφωνο: 2310 569543

Μένουμε Σπίτι λοιπόν, προστατεύουμε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα με τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου.