Δημάρχους της Δυτικής Θεσσαλονίκης θα δει αύριο ο Τσίπρας – Αναμένονται νέες εξαγγελίες


Δημάρχους της Δυτικής Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων και ο Μίμης Φωτόπουλος, θα δει αύριο ο Τσίπρας – Αναμένονται νέες εξαγγελίες

Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αύριο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Θα έχει σύσκεψη με δημάρχους της Δυτικής Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά αναμένεται να κάνει νέες εξαγγελίες.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να προσγειωθεί στην Θεσσαλονίκη γύρω στις 11 το πρωί ενώ μια ώρα μετά είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη με τους δημάρχους των δήμων της Δυτικής Θεσσαλονίκης και της υπαίθρου.

Ειδικότερα, στη σύσκεψη αναμένεται να βρεθούν οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρος Σούλας, Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος και Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς

Αμέσως μετά σύμφωνα με τις πληροφορίες της ThessNews ο Πρωθυπουργός θα προβεί σε ακόμη ένα μπαράζ ανακοινώσεων κοινωνικής πολιτικής, μετά τις εξαγγελίες για τους συνταξιούχους και τις 30 ανακοινώσεις για τα νησιά που έκανε σήμερα από τη Νίσυρο.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να ταξιδέψει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος καθώς αμέσως μετά το πέρας της σύσκεψης θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες.

Πηγή thessnews