Δημιουργούν γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου οι Ελπίδες Χαλάστρας


Με ανακοίνωση τους, οι Ελπίδες Χαλάστρας γνωστοποιούν την έναρξη γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου και καλούν τον ενδιαφερόμενο γυναικείο πληθυσμό.

Διαβάστε παρακάτω αυτούσια την ανακοίνωση-πρόσκληση των Ελπίδων Χαλάστρας:

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το ΔΣ των Ελπίδων Χαλάστρας προσκαλεί όλες τις κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν και αγαπούν πραγματικά τον βασιλιά των σπόρ το ποδόσφαιρο να εγγραφούν στο σύλλογό μας και να γίνουν μέλη της οικογένειας μας. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλη την περιοχή και είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και απορία για την λειτουργία του γυναικείου τμήματος.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ .
Εκπαίδευση των νεαρών κοριτσιών παρέχοντάς τους καλές τεχνικές γνώσεις, γερές βάσεις όσον αφορά στις τακτικές και μια φιλοσοφία που βασίζεται στην επιθυμία να γίνονται συνεχώς καλύτερες. .
Να προσφέρουμε στα μικρά κορίτσια μια αθλητική παιδεία που βασίζεται στην ευγένεια, το σεβασμό και το ¨ευ αγωνίζεσθε¨. Η εκπαίδευση που θα λαμβάνουν τα κορίτσια στην ομάδα μας είναι σημαντική, γιατί καθορίζει τον τρόπο συμπεριφοράς τους, καθώς τους διδάσκει κανόνες για τη ζωή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κάθε μέρα στο αθλητικό κέντρο Χαλάστρας μετά τις 18:00. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932388625 (Αργύρης Βουδούρης)

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

Πηγή: epsm24.gr