“Διπλό” για τον Π.Α.Ο.Κ Κυμίνων-Μαλγάρων


1-2 επί του Εθνικού Μετεώρων.

Το τρίτο «διπλό» σε πέντε εκτός έδρας αγώνες, πήρε σήμερα ο ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαγάρων, με «χρυσό» σκόρερ τον Γιώργο Καρώνια, ο οποίος πετυχαίνοντας το 2ο γκολ του «δικεφάλου», έκανε την ανατροπή από 1-0 σε 1-2.

Oι «ασπρόμαυροι» έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από τους παίκτες των Μετεώρων και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έβγαλαν τα ψυχικά αποθέματα και τελικά έφτασαν δίκαια στη νίκη. To 1-0 έγινε στο 10′ από τον Μάριο Γκροπάι, με τον Στέφανο Μακρόπουλο να απαντάει στο 48′, γράφοντας το 1-1. Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε από τον Γιώργο Καρώνια δέκα λεπτά πριν το τέλος.

Αξίζει να αναφερθεί, πως ο Εθνικός Μετεώρων μετά το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, τον τελευταίο μήνα, βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό, παραμένοντας για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-1-4).

 

Εθνικός Μετεώρων: Σαπρανίδης, Κελνικόλας, Ντότσε, Μωυσίδης, Πάσχος, Γκροπάι Α., Νοτάκης, Ζαχαρίκος, Παπαγιαννιδης, Ελευθεριάδης, Γκροπάι Μ.

ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων: Σεϊφεδίνογλου, Μαρούκης, Τσακίρης, Στεργιανός Ι., Μπαξιβάνης, Μακρόπουλος, Τσεβρεντζής, Καρώνιας, Στεργιανός Π., Σακόγλου, Παπαδημητρίου

Διαιτησία: Κωνσταντινίδης (Ασλάνης – Ουζούνογλου)

 

Πηγή: epsm24.gr