“Διπλό” κορυφής για τον Καμπανιακό


Πέρασε νικηφόρα από την Πυλαία.

Με πιο δύσκολο τρόπο από ότι δείχνει το τελικό 0-4, ο Καμπανιακός πέρασε από το πλαστικό της Πυλαίας, νικώντας τον τοπικό ΠΟ Μαλακοπής και φτάνοντας στο -3 από τη κορυφή.

Η καλή μέρα φάνηκε από τα πρώτα λεπτά για την ομάδα του Διονύση Χασιώτη. Στη πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, ο Χατζηβασιλειάδης άνοιξε το σκορ για τους Χαλαστρινούς στο 5ο λεπτό, λύνοντας από πολύ νωρίς τα «πόδια» των συμπαικτών του. Στη συνέχεια βέβαια, οι γηπεδούχοι δε το έβαλαν κάτω, δημιούργησαν δύο καλές φάσεις με Κουστράβα και Φαρμάκη, ωστόσο στη περίπτωση του Κουστράβα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι ενώ στη κεφαλιά του Φαρμάκη, απέκρουσε ο Μπόικος.

Όπως ξεκίνησε το πρώτο μέρος, έτσι άρχισε και το δεύτερο. Ο Χρήστος Ξανθόπουλος έκανε το 0-2 για τον Καμπανιακό στο 47′ και κάπου εκεί έδειχνε το παιχνίδι να γέρνει για τα καλά υπέρ της ομάδος του Διονύση Χασιώτη. Παρά τις δύο καλές στιγμές με σουτ του Κουζούδη και του Φαρμάκη, ούτε εκεί κατάφερε να μπει στο παιχνίδι ξανά η Μαλακοπή, η οποία στο 70′ έμεινε και με δέκα παίκτες ύστερα από την αποβολή του Προδρομίδη. Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τέλος έμοιαζαν διαδικαστικά, με τον Καμπανιακό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-4, με το αυτογκόλ του Πούλιου στο 84′ και το τέρμα που σημείωσε ο Χατζηαποστόλου στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μια ήττα που σε περίπτωση αυριανής νίκης του Ηρακλή Αμπελοκήπων στο πλαστικό του Μαραθώνα, θα βρει την Μαλακοπή μετά από μεγάλο διάστημα στη ζώνη του μειονεκτήματος. Όπως και να έχει, ο ΠΟΜ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καλούμενος να συνέλθει μετά από τρεις ισάριθμες ήττες (με Περιστερώνα, ΑΕ Ευόσμου και Καμπανιακό).

ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας – Καμπανιακός 0-4

Αποβολή: Προδρομίδης (70’)

Σκόρερ: Χατζηβασιλειάδης (5’), Ξανθόπουλος (47’), Πούλιος (84’ αυτ.), Χατζηαποστόλου (90+4)

Διαιτησία: Στραντζαλίδης (Τυριακίδης – Κουφός)

ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας: Γούλας, Πηρουνάκης, Αμοιρίδης, Προδρομίδης, Πούλιος, Παναγιωτίδης, Φεντάνης, Κουστράβας, Φαρμάκης, Κουζούδης, Αναστασιάδης

Καμπανιακός: Μπόικος, Παπάζογλου, Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Σιτσιάνης, Βασαϊτης, Χατζηβασιλειάδης, Σαββαϊδης, Πότσι, Ιορδανίδης, Ξανθόπουλος

Πηγή: epsm24.gr