“Διπλό” στο Μεσημέρι για την Ομόνοια Σίνδου


0-2 επί της Νίκης Μεσημερίου

Οικογενειακή υπόθεση… Παναγιώτη ήταν η νίκη της Ομόνοιας Σίνδου στο Μεσημέρι, εκεί όπου το συγκρότημα του Λάμπρου Ανδριόπουλου πήρε τη νίκη με 0-2 επί της τοπικής Νίκης.

Με ένα γκολ του Αλέξη στο 61′ και ακόμα ένα του Ανέστη στο 75′, οι Σινδιώτες σταμάτησαν το νικηφόρο σερί της Νίκης Μεσημερίου και πήραν ξανά τα πάνω τους ενόψει της συνέχειας.

Μετά το βαρύ σκορ στα Κουφάλια, φαίνεται πως οι παίκτες της Ομόνοιας βγάζουν τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό αλλά και παράλληλα, το… πιάσιμο που υπήρχε στα πόδια τους, μετά την αλλαγή προπονητή, φεύγει μέρα με τη μέρα, με την Ομόνοια να επιστρέφει στον παλιό της καλό εαυτό.

Στον αντίποδα, χρόνος για… δάκρυα δεν υπάρχουν στο Μεσημέρι. Το πρωτάθλημα τρέχει πολύ γρήγορα και οι παίκτες του Αστέριου Θέμελη οφείλουν να μην πτοηθούν, μιας και πλέον έρχεται το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Κυμίνων.

 

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων

Νίκη Μεσημερίου (Θέμελης): Σταυρίδης, Δάλλας Ν., Μυλωνάς, Καρανικόλας, Πιαστόπουλος, Δάλλας Γ., Μπουλάρι, Καρολίδης, Nikollara, Γερασίμου, Κόλα

Ομόνοια Σίνδου (Ανδριόπουλος): Αζόβ, Τσιάλμας, Καραγκούνης, Κωτσιάς, Κασιτερίδης, Παναγιώτης Αν., Τσαπνίδης, Καρανδρέας, Μυλωνάς, Φουλίδης, Μποχώνης

Διαιτησία: Βουρνέλης (Μερκενίδης – Ασλάνης)

 

Πηγή: epsm24.gr