Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Χαλάστρας


Μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας, έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Χαλάστρας.

Ο Γιώργου Μπέγκας, διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Χαλάστρας, νοσηλευόταν για αρκετό καιρό, χτυπημένος από τον ιό του COVID-19. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής σε αυτή την μάχη και έχασε την ζωή του. Ο μόλις 53 ετών καθηγητής του ΕΠΑΛ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των μαθητών, γονέων και συναδέλφων του. Με ιδιαίτερη θλίψη να εκφράσουμε τα θερμά μας συλληπτήρια στους οικείους του.

Ακολουθεί η συλλυπητήρια επιστολή που μας απέστειλε το 1ο ΕΠΑ.Λ Σίνδου:

“Η Διευθύντρια Σαββίδου Αντιγόνη, οι Υποδιευθυντές, ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών του 1ου ΕΠΑ.Λ Σίνδου και ο Διευθυντής του Ε.Κ Σίνδου Ζέττας Σπυρίδων,  εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για το χαμό του Διευθυντή και συναδέλφου μας του 1ου ΕΠΑ.Λ Χαλάστρας, από τον ιό που μαστίζει τη χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Θα θυμόμαστε για πάντα την καλοσύνη του και την αγάπη που έτρεφε για την εκπαίδευση και τις προσπάθειες που κατέβαλε τα τελευταία χρόνια για να αναβαθμίσει το σχολείο της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι συνάδελφε!”

Δήλωση για τον Θάνατο του Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Χαλάστρας ενέβασε στο προσωπικό του προφίλ ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αντώνης Αντωνιάδης.

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δήμου Δέλτα… Με βαθύτατη οδύνη πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια του αγαπητού μας…

Posted by Antonis Antoniadis on Saturday, January 16, 2021