Ευχαριστήριο της οικογένειας Γιαλαμά προς το τμήμα Πυροσβεστικής Σίνδου


Για την άμεση και αποτελεσματική τους επέμβαση

Λάβαμε από τον αναγνώστη μας το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Γιαλαμάς, κάτοικος Σίνδου θέλει να ευχαριστήσει το πυροσβεστικό τμήμα Σίνδου.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο.

Η ετοιμότητα, η αμεσότητα και η ανδρεία όλων των παιδιών της ομάδας του τμήματος Πυροσβεστικής Σίνδου ήταν ο κυριότερος λόγος που το βράδυ  στις 30/12/2021 προπαραμονη πρωτοχρονιάς, κανένας δεν έπαθε τίποτα και κατάφερε να απομονωθεί η φωτιά μόνο στο σημείο της αποθήκης, σώζοντας με αυτό τον τρόπο το υπόλοιπο σπίτι. 
Τέτοιες μέρες όπως και κάθε μέρα, πρέπει να εκτιμούμε και να τιμούμε αυτούς που πραγματικά βοηθούν την κοινωνία και τον συνάνθρωπό τους με αυταπάρνηση και να μην έχουμε όλη μέρα υψωμένους τους δείκτες μας έτοιμοι να ρίξουμε ευθύνες. 
Χωρίς αυτή την ομάδα ανθρώπων η φωτιά και η κατάσταση θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ άσχημη τροπή για όλους. Θα ήθελα λοιπόν να σας δώσω το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, πρώτα απ’ όλα σαν άνθρωπος και εν συνεχεία για την οικογένεια και τους συνανθρώπους μου.
Αυτές είναι οι πράξεις που θεωρούνται ηρωικές και όλοι, αλλά κυρίως τα παιδιά μας, θα πρέπει να θαυμάζουν και να εμπνέονται από τέτοιες και τέτοιο ήθος ανθρώπων. 

Κάλη χρονιά  από την οικογένεια του Γιώργου Γιαλαμά.