Εισβολή κουκουλοφόρων στον αγώνα του Ολυμπιακού Κυμίνων


Μια θλιβερή εικόνα σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

Ομάδα δέκα κουκουλοφόρων διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα τοπικού πρωταθλήματος και φώναξε συνθήματα. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον αγώνα Α.Ο. Παύλος Μελάς – Ολυμπιακός Κυμίνων για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

Στο 32ο λεπτό του αγώνα άγνωστοι που φορούσαν full face μπήκαν στην περίμετρο του αγωνιστικού χώρου και προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα.

Η κίνηση των κουκουλοφόρων προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών του Παύλου Μελά, οι οποίοι επιχείρησαν να μπούνε στον αγωνιστικό χώρο για να καταδιώξουν τους κουκουλοφόρους. Η παρέμβαση του προέδρου της ιστορικής ομάδας της Σταυρούπολης, Γιώργου Τσαρδακλή, έστειλε τους οπαδούς του Παύλου Μελά πίσω στην κερκίδα.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Παύλος Μελάς, Γ. Τσαρδακλής με ανάρτησή του στο Facebook κατονομάζει τους δράστες ως μια ομάδα νεαρών που αυτοαποκαλείται «los canariοs» και έχει εμμονή με την ομάδα της Σταυρούπολης.

Διαβάστε το σχόλιο του Γ. Τσαρδακλή:

«Η Διοίκηση του ΑΟ Παύλου Μελά θέλει να εκφράσει τον αποντροπιασμό της στην κίνηση είκοσι ανήλικων νεαρών με απύθμενη βλακεία στον εγκλεφαλο, να εισβάλουν χωρίς λόγο και απρόκλητα από την πόρτα που χρησιμοποιούμε ως έξοδο κινδύνου για το γήπεδο, με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να προκαλέσουν τους φιλάθλους της ομάδος μας. Αυτοί οι ανόητοι που αυτοαποκαλούνται “Los Canarios” και εδρεύουν στο γήπεδο της Ηλιούπολης χωρίς αναγνώριση από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης ή άλλη ομάδα και δρώντας αυτόνομα, πλέον θα έχουν να κάνουν με την Αστυνομία και την ασφάλεια. Εγώ προσωπικά και άλλοι άνθρωποι δώσαμε στην αστυνομία φωτογραφίες, βίντεο, fb, ονόματα και πολύ υλικό ακόμη στις καταθέσεις μας, μήπως αυτοί οι ανεγκέφαλοι σταματήσουν την ανόητη δράση τους! Τους προειδοποιούμε ότι αν ξανα ασχοληθούν με τον Παύλο Μελά ή με τον σύνδεσμο φιλάθλων μας Green Angels θα βρούνε την αστυνομία έξω από τα σπίτια τους! Δυστηχώς για εσάς σας ξέρουμε με ονόματα και διευθύνσεις πλέον!»