Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Κυμίνων


3-1 επί της Νίκης Μεσημερίου

Αυτή τη φορά η καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε με νίκη για τον Ολυμπιακό Κυμίνων.Λίγες μέρες μετά την ήττα στην Ευκαρπία, το συγκρότημα του Γιώργου Νασιόπουλου επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας δίκαια με 3-1 τη Νίκη Μεσημερίου.

Μόλις στο 15ο λεπτό, ο Δάμος Μαραντίδης έκανε το 1-0, βάζοντας από νωρίς μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Το 2-0 έγινε στο 70′ από τον Καμπέρι, με τον Καραγιαννίδη να δίνει ξανά ελπίδες στους Μεσημεριώτες, στο 85′, όπου με προσωπικό του τέρμα μείωσε σε 2-1. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε από τον Κλόντι Πότσι στο 90′, ο οποίος σφράγισε τη πρώτη νίκη του Ολυμπιακού Κυμίνων, μπροστά στο κοινό του.

Μια εμφάνιση όπου άφησε ελπιδοφόρα μηνύματα στον κόσμο του Ολυμπιακού Κυμίνων, ύστερα από ένα μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, στο οποίο παρόλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα και θα μπορούσαν να βρισκόντουσαν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Στον αντίποδα, στο «στρατόπεδο» του Μεσημερίου, οι δύο απανωτές ήττες με Σίνδο και Κύμινα, ήρθαν να «χαλάσουν» το «3 στα 3» του ξεκινήματος, με τους παίκτες του Αστέριου Θέμελη μετά από μια τετράδα καλών εμφανίσεων, να πραγματοποιούν χθες τη χειρότερη φετινή εμφάνιση τους.

 

Ολυμπιακός Κυμίνων: Μπαϊμάκης, Κυριακίδης, Πολιανίδης, Μεσιάρης, Τσακίρης, Αυγέρος, Σουχασβίλι, Παγκάλης, Μαραντίδης, Τζίμας, Τρικαλινός

Νίκη Μεσημερίου: Σταυρίδης, Μουρατίδης, Σταφυλίδης, Ζηβαρίδης, Πιαστόπουλος, Δάλλας, Κόλα, Γερασίμου, Nikollara, Μπουλάρι, Γιαννακίδης

Διαιτησία: Βανδουλάκης (Αϊναλής – Συμεωνίδης)

 

 

Πηγή: epsm24.gr