Εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιήθηκαν στην οδό Βιζυηνού στη Σίνδο


Παρών στα έργα ήταν και ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.

Αυτοψία στα έργα ασφαλτόστρωσης της οδού Βιζυηνού στη Σίνδο πραγματοποίησε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Γιώργο Γλώσση, συνομίλησε με τους εργάτες οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι σε μερικές ώρες θα παραδοθεί το έργο.

«Ένας από τους κεντρικούς δρόμους της Σίνδου αλλάζει  όψη. Αποφασίσαμε να ασφαλτοστρώσουμε όλη την οδό Βιζυηνού που ήταν πράγματι ένας καταπονημένος δρόμος με πολλές λακούβες και κακοτεχνίες» τόνισε ο δήμαρχος Δελτα Γιαννης Ιωαννιδης και υπογράμμισε ότι στον προηγούμενο σχεδιασμό είχε αποφασιστεί βελτίωση ενός μικρού τμήματος του δρόμου και όχι το σύνολο του.

«Αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τα έργα ασφαλτόστρωσης σε όλο το δρόμο και σήμερα παραδίδουμε στους πολίτες της Σίνδου και στους επισκέπτες ένα δρόμο καινούργιο χωρίς προβλήματα. Με τον ίδιο τρόπο θα προχωρήσουμε  και σε άλλους δρόμους στη Σίνδο προκειμένου να αλλάξουμε την όψη της κοινότητας και να διασφαλίσουμε την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών  μέσα στην Σίνδο» τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.

«Με το νέο τεχνικό πρόγραμμα θα προχωρήσουμε σε πολλές βελτιωτικές παρεμβάσεις» τόνισε ο Αντιδημαρχος τεχνικών υπηρεσιών Γιώργος Γλώσσης.