Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Δέλτα


Εθελοντική αιμοδοσία οργάνωσε ο σύλλογος εργαζομένων Δήμου Δέλτα σε συνεργασία με τον ΚΠΟΔΔ στο συνεδριακό κέντρο «Κωνσταντίνος Θεοχάρης» στη Σίνδο κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Τους υπαλλήλους – εθελοντές αιμοδότες επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρύσα Γεωργιάδου.

«Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία των υπαλλήλων του Δήμου Δέλτα και τους συγχαίρω που αποφάσισαν να δώσουν λίγα λεπτά από τη ζωή τους για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε με την πανδημία του Κορονοϊού. Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία», δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης.

Από την αιμοδοσία που άρχισε στις 09.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13.00 μετά το μεσημέρι, συγκεντρώθηκαν 42 φιάλες αίματος που θα ενισχύσουν την τράπεζα αίματος του Δήμου Δέλτα. Όπως ανέφερε η πρόεδρος των υπαλλήλων του Δήμου, Μαρία Κατούδη, «είναι η πρώτη φορά που γίνεται οργανωμένη αιμοδοσία των εργαζομένων για της τράπεζα αίματος του Δήμου Δέλτα με τους εργαζομένους να συμμετέχουν συλλογικά στον αγώνα για την προσφορά στον συνάνθρωπο μας» . Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα αρκετοί υπάλληλοι να μην προλάβουν να δώσουν αίμα και να παραπεμφθούν στην επόμενη οργανωμένη αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο δήμο Δέλτα.