Αβάσιμη κρίθηκε η καταγγελία φοιτήτριας για τη γραμμή Νο. 52


Η καταγγελία είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2017.

«Ο ΟΑΣΘ δεν αδιαφόρησε και ενήργησε προς το συμφέρον των επιβατών». Αυτό είναι το σκεπτικό των εισαγγελικών αρχών της Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποφάνθηκαν σχετικά με την καταγγελία επιβάτιδας για τη λεωφορειακή γραμμή 52, που εκτελεί το δρομολόγιο Ν.Σ. Σταθμός – Α.Τ.Ε.Ι.-Σίνδος, σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.

Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί αφορούσε καταγγελία που έγινε τον Οκτώβριο του 2017 για κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή των φοιτητών λόγω του συνωστισμού στα λεωφορεία που εκτελούν τα δρομολόγια στη γραμμή 52.

Ωστόσο η Εισαγγελία έκρινε αβάσιμο τον συγκεκριμένο ισχυρισμό, σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, αφού από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι «ο αριθμός των επιβατών στο συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν ξεπέρασε τον νομίμως προβλεπόμενο» καθώς και ότι «δεν προέκυψε για τους επιβάτες συγκεκριμένος κίνδυνος».

Επίσης από την Εισαγγελία, καταλήγει η ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι ο ΟΑΣΘ ενήργησε άμεσα προς το συμφέρον των επιβατών, καθώς με απόφασή του τον Νοέμβριο του 2017 αύξησε τα δρομολόγια στη συγκεκριμένη λεωφορειακή γραμμή.

 

Πηγή: voria.gr