Ξεκίνησε η απολύμανση σε όλα τα σχολεία του Δήμου Δέλτα


Από το πρωί της Παρασκευής άρχισε η απολύμανση σε όλα τα σχολεία του δήμου Δέλτα, προκειμένου να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στις 7 Σεπτεμβρίου.

Με εντολή του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη, οι  απολυμάνσεις εφαρμόζονται με ειδικά πιστοποιημένα απολυμαντικά στο σύνολο των χώρων, όσο στο εσωτερικό των σχολικών κτιρίων σε αίθουσες μαθητών, γραφεία καθηγητών και κοινόχρηστους χώρους, όπως γυμναστήρια και χώρους υγιεινής, όσο και στον εξωτερικό περιβάλλοντα προαύλιο χώρο των σχολικών μονάδων του Δ. Δέλτα, πληρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και Υγιεινής που προβλέπονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

«Στόχος μας είναι οι μαθητές οι καθηγητές, οι δάσκαλοί και όλοι οι εργαζόμενοι στα σχολεία να είναι ασφαλείς, για την διεξαγωγή των μαθημάτων άλλα και οι γονείς να μην έχουν καμία αμφιβολία για τις συνθήκες υγιεινής που θα επικρατούν στα σχολεία τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Δέλτα», τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αντώνης Αντωνιάδης.

Παράλληλα σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων γίνεται αυτοψία, προκειμένου να πραγματοποιηθούν μικρής κλίμακας παρεμβάσεις  όπου κριθεί απαραίτητο.